• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrardan çok kan yapmak

Acile gidin, muhtemelen nöbetçi ürolog bakar. Böbrekten olabilir, idrar yollarından olabilir büyük bir sıkıntı bile olabilir. Sizi yerinizde olsam yarını bile beklemem. Böbrek çok sıkıntılı bi organ Allah korusun saatlerin önemi var bence vakit kaybetmeden gidin

İdrarinin rengi nasil tam olarak? Parlak kanli mi yoksa bulanik et suyu gibi mi( boyle bir renk tanimi var tipta) eger ikincisiyse hematüri olabilirsin, ben de yasamistim, genelde mikro boyutta bir kan pihtisi idrar yolunda yaraya neden oluyor.sistoskopi ile idrar yolunu temizliyorlar

İdrarinin rengi nasil tam olarak? Parlak kanli mi yoksa bulanik et suyu gibi mi( boyle bir renk tanimi var tipta) eger ikincisiyse hematüri olabilirsin, ben de yasamistim, genelde mikro boyutta bir kan pihtisi idrar yolunda yaraya neden oluyor.sistoskopi ile idrar yolunu temizliyorlar
İlk gün yani 4 gün önce koyuydu şimdi geçmek üzere gibi.

Özel hastaneye gidinn zaten idrar tahlili yaparlar agir bir enfeksiyonsa antibiyotik veriler. Yine ürologa gidersin ama bugünü nasil geçireceksin boyle

Arkadaşlar konu sahibine akıl vermeyin boşuna,yorulursunuz.

Kocasını bekliyormuş, kocası gelince gidecekmiş.Bikaç şey falan daha var ama yazmayım belki yazmamı istemez.

Özelde bana atarlanıp terbiyesizleşiyor sadece. Kabahatim de acile git demem :)) Siz de boşuna yorulmayın diye yazdım. İyi akşamlar.

Kocasını bekliyormuş, kocası gelince gidecekmiş.Bikaç şey falan daha var ama yazmayım belki yazmamı istemez.

Özelde bana atarlanıp terbiyesizleşiyor sadece. Kabahatim de acile git demem :)) Siz de boşuna yorulmayın diye yazdım. İyi akşamlar.
Sen çok biliyorsun ya. Engel yemenden belli. Sende ananın başında bekliyormuşsun terbiyesiz küsth

Hastaneler çok tehlikeli şuan. İlaç kullandım iyileştim gidecektim böyle virüs vakaları görünce gitmedim nolmuş yani
Battı mı sana gitmemem

Eklentiler

• 453C6E49-411F-449C-9B44-81941FAD55E0.png
    453C6E49-411F-449C-9B44-81941FAD55E0.png
    391,4 KB · Görüntüleme: 62
Back