• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrardan çok kan yapmak

Evet öyle yapacağım. Virüsten de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gideceğiz el mecbur. Acil e gideyim o zaman o kliniğe yönlendirir gerekirse demek. Öyle yapayım. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadığım için çok şaşkınım ne yapacağımı bilemedim işin aslı
Maskeni tak gerekli önlemlerini al bisey olmaz inşallah. Geçmiş olsun 🌼

Evet bende elim acısa hastaneye gidenlerdendim fakat virüs insanı kararsızlaştırıyor sizde bilirsiniz ki
Kan işemek kararsizlastirmaz insani kosa kosa yola koyar. Demekki o kadar abartilacak bisey yokmuş idrarinizda ne diyim sizin canınız 🤷🏼‍♀️

Kızlar 4 gün önce idrarla beraber kan geliyordu, acaba regli mi oldum diye pet koydum fakat diğer gün pet hiç kirlenmedi ve tuvalete gidince idrardan çok kan yaptığımı gördüm. Eczaneden aşağıdaki ilaçları alıp kullandım kasılmam ağrım geçti ama hala kan yapıyorum. Dün regli oldum. Regli çok az geliyor dün olmama rağmen sanki bugün bitti gibi kahverengi gelmeye başladı az az. ama idrarla gelen kan çok fazla. Aranız da böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sorun ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Üroloji doktoruna gitmeniz lazım hemde acil olarak çok geçmiş olsun

Bazı şeyler böyle ters zamanlarda dek geliyor işte Incığın aşına kurt düşer misali :/
Ay evet ya. İnan dağlara taşlara çok şükür kışın hiç grip filan olmadım yolum düşmemişti hastaneye tabi ayda bir olan kadın hastalıkları hariç. Şimdi başka bir sebeple rahatsız oldum bir de çırpına zamanı. Kendime de hasta olmamak için çok dikkat ederim halbuki :KK43:

Evet arkadaşım bende öyle düşünmüştüm ama her kafadan bir ses çıkıyor ayrıca virüsten de korkuyorum :KK43:
Maskeni eldivenini tak ve git, 18.30dan 23.30 a kadar tuvaletten çıkamamışsın kan yapıyorum diyorsun hâlâ burdasın sağlık bu hafife alınmaz senin iyiliğin için söylüyorum.

Kan işemek kararsizlastirmaz insani kosa kosa yola koyar. Demekki o kadar abartilacak bisey yokmuş idrarinizda ne diyim sizin canınız 🤷🏼‍♀️
Benim canım da kaş yaparken göz çıkarmak var. Bizim aşağı mahalle karantinaya alındı corona dan. İnsan korkuyor

Ay evet ya. İnan dağlara taşlara çok şükür kışın hiç grip filan olmadım yolum düşmemişti hastaneye tabi ayda bir olan kadın hastalıkları hariç. Şimdi başka bir sebeple rahatsız oldum bir de çırpına zamanı. Kendime de hasta olmamak için çok dikkat ederim halbuki :KK43:
O iş bende de öyle olur.2-3 aydır dişlerimde bir şey olmuyor iyi iyi derken taş oluşmuş yine bende de baskı yapıyor... Korkuyorum ama başka çare yok 😶 Birde bir şey diyeyim mi? Böyle iyi şeyleri (yolum düşmedi gibi) dile getirmemek gerekiyor ters etki yapıyor sanırım :/ Çünkü ben ne zaman oyle desem 2 güne kalmadan yolum düşüyor 😖

acile git ben olsam koşarak gitmiştim şimdiye kadar, acilden seni yönlendirirler eğer polikliniğe gitmen gerekirse.acil müdahale edilmesi gereken bir şey de olabilir.kısacası "acilde acilen" baktır , eğer acil müdahalelik bir şey değilse zaten onlar polikliniğe yollar ordan

O iş bende de öyle olur.2-3 aydır dişlerimde bir şey olmuyor iyi iyi derken taş oluşmuş yine bende de baskı yapıyor... Korkuyorum ama başka çare yok 😶 Birde bir şey diyeyim mi? Böyle iyi şeyleri (yolum düşmedi gibi) dile getirmemek gerekiyor ters etki yapıyor sanırım :/ Çünkü ben ne zaman oyle desem 2 güne kalmadan yolum düşüyor 😖
Ayy evet ya andık mı hemen başımıza geliyor 🙁 sana da çok geçmiş olsun hayatım 🙏🏻

Back