- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
Evet bende elim acısa hastaneye gidenlerdendim fakat virüs insanı kararsızlaştırıyor sizde bilirsiniz kiBen olsam kosa kosa acile giderdim burda konu acmao yerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende elim acısa hastaneye gidenlerdendim fakat virüs insanı kararsızlaştırıyor sizde bilirsiniz kiBen olsam kosa kosa acile giderdim burda konu acmao yerine
Evet bebeğim öyle yapayım. Valla virüs ten korkuyorum ekmek almaya çıkmıyorum evde yapıyorım. Korkunca üstüne gidiliyormuş demekArkadaşlar enfeksiyon falan diyor.Yarın erteleme direk hastaneye git
Gidicem Allah ın izni ile saolunBöbrek yetmezliği ne kadar gidebilir kesinlikle doktora gidin.
Maskeni tak gerekli önlemlerini al bisey olmaz inşallah. Geçmiş olsunEvet öyle yapacağım. Virüsten de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gideceğiz el mecbur. Acil e gideyim o zaman o kliniğe yönlendirir gerekirse demek. Öyle yapayım. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadığım için çok şaşkınım ne yapacağımı bilemedim işin aslı
Evet arkadaşım bende öyle düşünmüştüm ama her kafadan bir ses çıkıyor ayrıca virüsten de korkuyorumAcili ne sanıyosun acaba ki? Sıra beklemeden veya doktor doluysa bile araya alırlar seni. Acillik konularda doktor hemen ilgilenir.
Bazı şeyler böyle ters zamanlarda dek geliyor işte Incığın aşına kurt düşer misali :/Evet bebeğim öyle yapayım. Valla virüs ten korkuyorum ekmek almaya çıkmıyorum evde yapıyorım. Korkunca üstüne gidiliyormuş demek
Çok teşekkür ederimMaskeni tak gerekli önlemlerini al bisey olmaz inşallah. Geçmiş olsun
Kan işemek kararsizlastirmaz insani kosa kosa yola koyar. Demekki o kadar abartilacak bisey yokmuş idrarinizda ne diyim sizin canınızEvet bende elim acısa hastaneye gidenlerdendim fakat virüs insanı kararsızlaştırıyor sizde bilirsiniz ki
Üroloji doktoruna gitmeniz lazım hemde acil olarak çok geçmiş olsunKızlar 4 gün önce idrarla beraber kan geliyordu, acaba regli mi oldum diye pet koydum fakat diğer gün pet hiç kirlenmedi ve tuvalete gidince idrardan çok kan yaptığımı gördüm. Eczaneden aşağıdaki ilaçları alıp kullandım kasılmam ağrım geçti ama hala kan yapıyorum. Dün regli oldum. Regli çok az geliyor dün olmama rağmen sanki bugün bitti gibi kahverengi gelmeye başladı az az. ama idrarla gelen kan çok fazla. Aranız da böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sorun ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ay evet ya. İnan dağlara taşlara çok şükür kışın hiç grip filan olmadım yolum düşmemişti hastaneye tabi ayda bir olan kadın hastalıkları hariç. Şimdi başka bir sebeple rahatsız oldum bir de çırpına zamanı. Kendime de hasta olmamak için çok dikkat ederim halbukiBazı şeyler böyle ters zamanlarda dek geliyor işte Incığın aşına kurt düşer misali :/
Maskeni eldivenini tak ve git, 18.30dan 23.30 a kadar tuvaletten çıkamamışsın kan yapıyorum diyorsun hâlâ burdasın sağlık bu hafife alınmaz senin iyiliğin için söylüyorum.Evet arkadaşım bende öyle düşünmüştüm ama her kafadan bir ses çıkıyor ayrıca virüsten de korkuyorum
Benim canım da kaş yaparken göz çıkarmak var. Bizim aşağı mahalle karantinaya alındı corona dan. İnsan korkuyorKan işemek kararsizlastirmaz insani kosa kosa yola koyar. Demekki o kadar abartilacak bisey yokmuş idrarinizda ne diyim sizin canınız
Saol canım teşekkür ederimMaskeni eldivenini tak ve git, 18.30dan 23.30 a kadar tuvaletten çıkamamışsın kan yapıyorum diyorsun hâlâ burdasın sağlık bu hafufe alınmaz senin iyiliğin için söylüyorum.
Çok saolun. Gidicem hemen Allah izin verirseÜroloji doktoruna gitmeniz lazım hemde acil olarak çok geçmiş olsun
O iş bende de öyle olur.2-3 aydır dişlerimde bir şey olmuyor iyi iyi derken taş oluşmuş yine bende de baskı yapıyor... Korkuyorum ama başka çare yok Birde bir şey diyeyim mi? Böyle iyi şeyleri (yolum düşmedi gibi) dile getirmemek gerekiyor ters etki yapıyor sanırım :/ Çünkü ben ne zaman oyle desem 2 güne kalmadan yolum düşüyorAy evet ya. İnan dağlara taşlara çok şükür kışın hiç grip filan olmadım yolum düşmemişti hastaneye tabi ayda bir olan kadın hastalıkları hariç. Şimdi başka bir sebeple rahatsız oldum bir de çırpına zamanı. Kendime de hasta olmamak için çok dikkat ederim halbuki
Ayy evet ya andık mı hemen başımıza geliyor sana da çok geçmiş olsun hayatımO iş bende de öyle olur.2-3 aydır dişlerimde bir şey olmuyor iyi iyi derken taş oluşmuş yine bende de baskı yapıyor... Korkuyorum ama başka çare yok Birde bir şey diyeyim mi? Böyle iyi şeyleri (yolum düşmedi gibi) dile getirmemek gerekiyor ters etki yapıyor sanırım :/ Çünkü ben ne zaman oyle desem 2 güne kalmadan yolum düşüyor
Sağol canım ♡ Evet kesinlikle öyle.Ağzına gelirse direk ısır diliniAyy evet ya andık mı hemen başımıza geliyor sana da çok geçmiş olsun hayatım