- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
-
Gidicem ama gideceğim zaman gelene kadar merak ediyorumDoktora git.
Evet ağrı ve yanma oldu o gün. Saat 18:30 da girdiğim tvletten saat 23:00 gibi çıktımAğrı oluyo mu idrar yaparken. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde böyle oldu. Ama çok ağrı oluyordu yanma oluyordu.
Acil işe yaramaz kliniğe git dediler. Bende öyle yapacaktımBence acile gitmelisin önemli bi durum olabilir
Ve hâlâ gitmedin. Acile gitmen lazım hemen.Evet ağrı ve yanma oldu o gün. Saat 18:30 da girdiğim tvletten saat 23:00 gibi çıktım
Evet bende korkuyorum. Acil halledemezden kliniğe git dediler. Sizce ne yapmalıyımDoktora gidin. Ciddi bir mesele bu
Kanama bozukluğundan tutun, böbrekte mesanede herşey olabilir.
Doktora cikmalisiniz. Daha da ilerlemedenEvet ağrı ve yanma oldu o gün. Saat 18:30 da girdiğim tvletten saat 23:00 gibi çıktım
Acilden kliniğe yönlendirebilirler. Acil müdahale gerektiren bi durum olabilirAcil işe yaramaz kliniğe git dediler. Bende öyle yapacaktım
Kliniğe git dedikleri için acil e gitmedim açıkçasıVe hâlâ gitmedin. Acile gitmen lazım hemen.
Yarın sabah hastaneye git hemen
Acili ne sanıyosun acaba ki? Sıra beklemeden veya doktor doluysa bile araya alırlar seni. Acillik konularda doktor hemen ilgilenir.Kliniğe git dedikleri için acil e gitmedim açıkçası
Evet öyle yapacağım. Virüsten de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gideceğiz el mecbur. Acil e gideyim o zaman o kliniğe yönlendirir gerekirse demek. Öyle yapayım. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadığım için çok şaşkınım ne yapacağımı bilemedim işin aslıDoktora cikmalisiniz. Daha da ilerlemeden
Arkadaşlar enfeksiyon falan diyor.Yarın erteleme direk hastaneye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?