• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrardan çok kan yapmak

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar 4 gün önce idrarla beraber kan geliyordu, acaba regli mi oldum diye pet koydum fakat diğer gün pet hiç kirlenmedi ve tuvalete gidince idrardan çok kan yaptığımı gördüm. Eczaneden aşağıdaki ilaçları alıp kullandım kasılmam ağrım geçti ama hala kan yapıyorum. Dün regli oldum. Regli çok az geliyor dün olmama rağmen sanki bugün bitti gibi kahverengi gelmeye başladı az az. ama idrarla gelen kan çok fazla. Aranız da böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sorun ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 3808C42F-CB63-4296-8459-054420A9F2AF.jpeg
    3808C42F-CB63-4296-8459-054420A9F2AF.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 95
Ağrı oluyo mu idrar yaparken. Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde böyle oldu. Ama çok ağrı oluyordu yanma oluyordu.

Doktora cikmalisiniz. Daha da ilerlemeden
Evet öyle yapacağım. Virüsten de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gideceğiz el mecbur. Acil e gideyim o zaman o kliniğe yönlendirir gerekirse demek. Öyle yapayım. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadığım için çok şaşkınım ne yapacağımı bilemedim işin aslı

Back