Dasmeer Nirvana Kayıtlı Üye 3 Kasım 2019 13.604 28.740 37 13 Mart 2020 Konu Sahibi Challenging #21 Etmeue umudum58 .!.: o zaman dikkat edeceksin canım Genişletmek için tıkla... aynen
B berkayDilara Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Mart 2019 1 19 32 16 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #22 Challenging .!.: Arkadaşlar ara ara nükseden ama şiddetli olmayan enfeksiyon oluyor idrarımda. Antibiyotik kullandım geçmişti.Dün verdiğim testte az çıktı yine enfeksiyon.Hamile kalmaya engel midir bu durum ? Genişletmek için tıkla... Olabilir çünkü bende bu durumu yaşadım doktorum bu infeksiyon dan kurtulmami söylemişti çünkü o infeksiyon spermlerin geçmesine engel oluyormuş
Challenging .!.: Arkadaşlar ara ara nükseden ama şiddetli olmayan enfeksiyon oluyor idrarımda. Antibiyotik kullandım geçmişti.Dün verdiğim testte az çıktı yine enfeksiyon.Hamile kalmaya engel midir bu durum ? Genişletmek için tıkla... Olabilir çünkü bende bu durumu yaşadım doktorum bu infeksiyon dan kurtulmami söylemişti çünkü o infeksiyon spermlerin geçmesine engel oluyormuş
C Challenging Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2020 79 58 35 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #23 Yine oldum Kronik hala geldi artık.Sürekli nüksediyor
Ahsen555 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2019 7.480 8.174 28 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #24 Challenging .!.: Yine oldum Kronik hala geldi artık.Sürekli nüksediyor Genişletmek için tıkla... Maydonoz suyu içmeyi denedin mi canım. Bir de sorması ayıp çok sık mı ilişki oluyor
Challenging .!.: Yine oldum Kronik hala geldi artık.Sürekli nüksediyor Genişletmek için tıkla... Maydonoz suyu içmeyi denedin mi canım. Bir de sorması ayıp çok sık mı ilişki oluyor
C Challenging Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2020 79 58 35 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #25 Ahsen555 .!.: Maydonoz suyu içmeyi denedin mi canım. Bir de sorması ayıp çok sık mı ilişki oluyor Genişletmek için tıkla... Denemedim hiç canım.Yani evet sık oluyor diyebilirim
Ahsen555 .!.: Maydonoz suyu içmeyi denedin mi canım. Bir de sorması ayıp çok sık mı ilişki oluyor Genişletmek için tıkla... Denemedim hiç canım.Yani evet sık oluyor diyebilirim
Ahsen555 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2019 7.480 8.174 28 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #26 Challenging .!.: Denemedim hiç canım.Yani evet sık oluyor diyebilirim Genişletmek için tıkla... Bence Maydonoz suyunu dene derim. Ben oluyorum ara ara doktor cinsel iliskiyi afta da en fazla 3 demişti ondan da oluyormuş bilmiyorum ne alaka ama
Challenging .!.: Denemedim hiç canım.Yani evet sık oluyor diyebilirim Genişletmek için tıkla... Bence Maydonoz suyunu dene derim. Ben oluyorum ara ara doktor cinsel iliskiyi afta da en fazla 3 demişti ondan da oluyormuş bilmiyorum ne alaka ama
C Challenging Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2020 79 58 35 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #27 Ahsen555 .!.: Bence Maydonoz suyunu dene derim. Ben oluyorum ara ara doktor cinsel iliskiyi afta da en fazla 3 demişti ondan da oluyormuş bilmiyorum ne alaka ama Genişletmek için tıkla... Bekarken enfeksiyon nedir bilmezdim şimdi sürekli oluyorum çok sıkıldım artık
Ahsen555 .!.: Bence Maydonoz suyunu dene derim. Ben oluyorum ara ara doktor cinsel iliskiyi afta da en fazla 3 demişti ondan da oluyormuş bilmiyorum ne alaka ama Genişletmek için tıkla... Bekarken enfeksiyon nedir bilmezdim şimdi sürekli oluyorum çok sıkıldım artık
Ahsen555 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2019 7.480 8.174 28 17 Nisan 2020 Konu Sahibi Challenging #28 Challenging .!.: Bekarken enfeksiyon nedir bilmezdim şimdi sürekli oluyorum çok sıkıldım artık Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle canım evlendikten sonra olmaya başladı
Challenging .!.: Bekarken enfeksiyon nedir bilmezdim şimdi sürekli oluyorum çok sıkıldım artık Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle canım evlendikten sonra olmaya başladı