- 15 Şubat 2020
- 79
- 58
- 35
-
- Konu Sahibi Challenging
Bende cok oluyorum gebelige engel defil demiOlmaz kuzum sadece hamilelikte sıkıntı çıkarıyor. Erken doğum vs gibi. Evlendiğimde beri uğraşıyorum bu illetle. Hamileyim hala ve hala var maalesef
Bende cok oluyorum gebelige engel defil demi
Kasik ağrısı yasiyirmuisnuz
Olay yerinden belirtiyorum sıkıntı yok 6. Aya doğru yol alıyorum bol su. Bazı bünyelerde maalesef sürekli nüksediyorUmarım öyledir
bende cok sik oluyorummaalesef bende kasinti oluyor vajinadaOlay yerinden belirtiyorum sıkıntı yok 6. Aya doğru yol alıyorum bol su. Bazı bünyelerde maalesef sürekli nüksediyor
Vajinal mantar olabilir alttan muayene ile bakıyorlar aslında fitil kullandım bende de vardıbende cok sik oluyorummaalesef bende kasinti oluyor vajinada
Ben de öyle oluyor. Tüm dertler kadını buluyorbende cok sik oluyorummaalesef bende kasinti oluyor vajinada
Birde bendaha ynei rahimfilmi cekildimBen de öyle oluyor. Tüm dertler kadını buluyor
Doktor mu istedi rahim filmini? Neden gerekli gördü ? Ben vajinismusu yeneli daha 1 ay oldu.Çok korkuyorum böyle şeylerden. Alttan muayene bile olmadım daha hiçBirde bendaha ynei rahimfilmi cekildim
Sanki bosa gitti surkeli mantar
ben cocuk icin istedimDoktor mu istedi rahim filmini? Neden gerekli gördü ? Ben vajinismusu yeneli daha 1 ay oldu.Çok korkuyorum böyle şeylerden. Alttan muayene bile olmadım daha hiç
amin inşallah bende oyuzden çekildimRahim filminden sonra insanların genelde kolay hamile kaldıklarını duydum.İnşallah nasip olur size de
cnm filmi cekineli 15gunolduidrardaki enfeksiyon gebeliği engellemez ama yoğun bir enfeksiyon tüpleri tıkayabilir
canım hafif enfeksiyonlar etkilemez için rahat olsun.cnm filmi cekineli 15gunoldu
Enfeksiyon dan emindefilim ama kasintim var krem kullanıyorum
sagolcnm cok tirsirm akintimyokama vajinamda kasinti: var krem kullaniyorumcanım hafif enfeksiyonlar etkilemez için rahat olsun.
devam et canım sirkeyle tahretlenmeyi bi araştır istersensagolcnm cok tirsirm akintimyokama vajinamda kasinti: var krem kullaniyorum
usuttum benya hassas vucuudm cokdevam et canım sirkeyle tahretlenmeyi bi araştır istersen
o zaman dikkat edeceksin canımusuttum benya hassas vucuudm cok