- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Merhaba, idrar kültürü yaptırdım herhangi bir üreme olmadığı için aklıma bel soğukluğu geldiNeden aklınıza ilk bel soğukluğu geliyor? Dümdüz idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Şüpheli cinsel ilişkiniz oldu muMerhaba, idrar kültürü yaptırdım herhangi bir üreme olmadığı için aklıma bel soğukluğu geldi
Aktif bir cinsel yaşamım var evetŞüpheli cinsel ilişkiniz oldu mu
Çok geçmiş olsun.İdrar kültürümde üreme olmadı ama eritrosit 17, lökosit 14 çıktı. Bel soğukluğu kapmış olabilir miyim?
Randevu bulamıyorum acile gitsem bir şey yaparlar mı? Yanlış antibiyotik verirlerse daha kötü bir şey yaşarım diye gitmedim.
Şuan durumunuz nedir bende de böyleBilgisi olan var mı?
Sonucunuz ne çıktı bende çok merak ediyorum üreme yok sadece lokosit ve eritrosit varBilgisi olan var mı?
Doktora gidemedim. En yakın zamanda gidicem inşallah. Siz giderseniz mutlaka buraya sebebini yazın. Doktor tanıdığıma sordum basit idrar yolu enfeksiyonu oldugu dusunulur dedi. Ama yine de uzmana sormak lazımSonucunuz ne çıktı bende çok merak ediyorum üreme yok sadece lokosit ve eritrosit var
Henüz tekrar kontrole gidemedimBazen kültür temiz fakat idrar değerleri(TiT tam idrar tahlili) yüksek olabilir.idrar yolu enfeksiyonunda bu tür durumlar olabiliyor.cok yüksek olmadığı için birşey vermeyedebiliyorlar. değerler düşük çıkmış gibi duruyor.sonucu aldiginiz yer soyledimi ne oldugunu.
Değerler kaç acaba?Sonucunuz ne çıktı bende çok merak ediyorum üreme yok sadece lokosit ve eritrosit var
İdrar yolu enfeksiyonu var bazen kum dokmede olabiliyor ama onda cok agri oluyor. Yakin zamanda gitmenizde fayda var basit ilaclarla gecer eger geciciyse cok takmaya gerek yok ama beklemeyin cunku ilerleyebilir. Kendinizi temiz tutun en onemlisi buHenüz tekrar kontrole gidemedim
Eritrosit 8Değerler kaç acaba?
Kesinlikle var. Az az yapıyorsun dimi? İdrarın geliyor sanıyorsun ama gelmiyor.Eritrosit 8
Lokosit 29
İdrarda yanma idrarı tam yapamama vs var mı sizin
Evet aynı durumdayız. Ben vajinosizten de şüpheleniyorumKesinlikle var. Az az yapıyorsun dimi? İdrarın geliyor sanıyorsun ama gelmiyor.
2 ay önce doktora gittim sonuclarımı gostermeye, baktı ve pek bir şey demedi. Suya karıştırılan bir ilaç içmiştim öncesinde onu tekrar içebilirsin dedi. Ama bana ben bel soğukluğu kaptım gibi geliyor, allah kahretsin ki sırf devlet hastanesine gidiyoruz diye doktorlar da ilgilenmiyor. Adı araştırma hastanesi ama hiçbir araştırma yok. Benim çok kötü kokulu akıntım vardı sirke ile sildim geçti sonra 4 ay sonra hafif yine bi koku geldi kadın doğuma gittim fitil verdi yarısını kullanabildim regl olduğum için sonrasında koku pek kalmadı yine. İdrar yollarımda aşırı yanma vardı kültürde 50.000 esteria coli vardı suya karıştırılan bir ilaç içmiştim sonrasında yanma bitti, doktora gittim 2 kez idrar kültürü verdim idrar kültürü temiz ama lokosit ve eritrosit çok yüksek. Muhtemelen bel soğukluğu kaptım umarım çok ciddi bir zarar vermemiştir vucuduma. 8 ay önce falan kaptım sanırım.Bazen kültür temiz fakat idrar değerleri(TiT tam idrar tahlili) yüksek olabilir.idrar yolu enfeksiyonunda bu tür durumlar olabiliyor.cok yüksek olmadığı için birşey vermeyedebiliyorlar. değerler düşük çıkmış gibi duruyor.sonucu aldiginiz yer soyledimi ne oldugunu.
Merhaba en son ne yaptınız, doktora gittiniz mi?Evet aynı durumdayız. Ben vajinosizten de şüpheleniyorum