- 8 Ekim 2011
- 21
- 1
- Konu Sahibi MyBeautifuL
slm kızlar idrarda yapılan test ne kdar doğru ? merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence dogru cıkıyor canım ben hep yapıyodum tek cizgi oluyodu en son silik cıktı çok hafif bide baktım ki hamiş olmusum
hayatım arkadaşlarım pek güvenme diyo bide sizlere danışıyım dedim. sizin yorumlarınıza
resmini ceksende görsek canım cift mi cıktı yarın hemen git kan ver ögren sonucu kesin olarak
ya bişey dicem silik çıkarsa bile pozitive mi
valla canımm bence evet kaç gün gecti belirti yasıyomusun eger resim koyabilrisen bakalım bi istersen
dün hatta bi arkadas yazdı silik cıktı dedi ben dedim kesin hamilesin gercekten hamile cıktı sabah ilk idrarla yap bida yarın bakim ne cıkıcak :44:
aaa hayırlısı olsun cnm şimdi bebiş mi gelcek
keşke neler verirdim valla... ama bence t kısmındaki testin kendi sınırları diye düşnüyorummm... silik çizgi giib deil çünkü ..
netten okdr araştırdım silik çizgiler hiç böle deil
hayatım 5. ay oldu bizimde bende 2 haftadır adet görmüyorum :d
nsl yani 2 haftadır adetinmi gecikti cnmm:S
Iı aksamlar kızlar baslıgı gorunce yazayım dedım benımde gecen ay adetımın gecmesı uzerıne test alım yapım dedım ve hıc umudum yok tabı yaptım ve cıft cızgı barız cıktı ınanamadım sonra baska markanın testını aldım yanlıs cımıs olabılır dıye onda cok daha sılık cıktı ıkı gun sonra tekrar yapım dedım b kz hıc cıkmadı ben bı hamıleyım bı degılım derken afallladım resmen sonra adet oldum artık hıc guvenım kalmadı bu testlere cunku 2 yıldır bebek ıcın ugrasıorm bnde her ay yenı umut yenı hsran...
normalde bukdr geçikme olmuyorsa doktora niye gitmedin kız:) ben çoktan gitiştim valla.. yarın sabah bidaha test yapp ekle buraya:)evet cnm 2 haftadır gecikti yanlış mı yazmışım k.bakma :d
Iı aksamlar kızlar baslıgı gorunce yazayım dedım benımde gecen ay adetımın gecmesı uzerıne test alım yapım dedım ve hıc umudum yok tabı yaptım ve cıft cızgı barız cıktı ınanamadım sonra baska markanın testını aldım yanlıs cımıs olabılır dıye onda cok daha sılık cıktı ıkı gun sonra tekrar yapım dedım b kz hıc cıkmadı ben bı hamıleyım bı degılım derken afallladım resmen sonra adet oldum artık hıc guvenım kalmadı bu testlere cunku 2 yıldır bebek ıcın ugrasıorm bnde her ay yenı umut yenı hsran...