• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda pozitif ama kanda negatif sonuç..!

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
133
38
arkadaşlar hayırlı akşamlar 4 ay önce dış gebelik geçirdim yumurtlama dönemimden sonra cok fazla belirtim vardı göğüslerimde hassasiyet batmalar vs bugun test yaptım ucuz testlerden bata 7 gun var ve ıkıncı çizgi silikte olsa çıktı ovulasyon yaptım oda koyu çıktı gittim kan verdım ama 0.7 cıktı kafam durdu böyle birşey başına gelen varmı yardımcı olurmusunuz :KK43: gebelik ve ovulasyon testlerini ekliyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 122
  • image.jpeg
    image.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 90
Canım ağustos eylülde ne çok konuşurduk seninle.neler değişti o zamandan beri neler.
İlk testte ben ikinci çizgiyi göremedim.
Ayrıca ben ovulasyona güvenmiyorum çünkü sürekli pozitif olup sonuç negatif olan çok.
Ayrıca adete daha 1 haftan varmış.olsa bile kanda çıkmayabilir.bana kalırsa bat geçmesini bekle.sonra kan verirsin.
Ben de 29 ocakta kürtaj oldum 12.haftada.şimdi bat 1 nisan.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.

Canım ağustos eylülde ne çok konuşurduk seninle.neler değişti o zamandan beri neler.
İlk testte ben ikinci çizgiyi göremedim.
Ayrıca ben ovulasyona güvenmiyorum çünkü sürekli pozitif olup sonuç negatif olan çok.
Ayrıca adete daha 1 haftan varmış.olsa bile kanda çıkmayabilir.bana kalırsa bat geçmesini bekle.sonra kan verirsin.
Ben de 29 ocakta kürtaj oldum 12.haftada.şimdi bat 1 nisan.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.
Can'ım benım çok üzüldüm :( rabbımın bir bildigi vardır bılıyorsun bende ekimde dış gebelik geçirdim rabbım gönlümüze göre versin ıns

canım ilk testte ben ikinci çizgiyi göremedim. ama bata daha 7 gün var diyorsun. o 7 gün zor geçecek ama beklemelisin. en sağlıklı sonucu alırsın. reglin geçince tekrar test yaparsın ve kan verirsin. inşallah vardır bebişin.

Resimde 2.ci cizgi yok.olsa 15 dk icinde ikinci cizgi cikardi.
Ovulasyon testinde tam pozitif degil zaten c gibi cikicak t.
Yada t daha belli cikicak c sonuk kalicak prospektusu iyi takip edin ..

Back