İdrarda lökosit :(

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.213
4.181
kızlar ne zaman Dr a gitsem yeni bişeyle eve dönüyorum :KK43: idrarda lökosit çıkmış lökosit 13 diyor. Bilem duyan yaşayan bir yazsın ciddi derece enfeksiyon mu?

idrarda yanma var mı peki canım? bol su iç..sağlık ocağında yaptırdıysan testini kendi doktoruna yenilet

Yok Dr istemişti Zaten yarın gidip göstercwm sonucu ama içimi endişe aldı ya :KK43:

anladım canım.. doktor ilaç verebilir belki. benim kaçtı hatırlamıyorum. yassı epitel çıkıyor genelde bende ama onu da sağlık ocağında olduğundan test doktorum önemsemiyor yanma yok diye

Çok çok yüksek değil.
Benim lökosit 57 hatta eritrosit ve bakteri de çıktı idrarda. Antibiyotik kullanıyorum şuanda. Bol su iç ve doktorun belki ilaç verir. Geçecektir meraklanma. Hamilelerin yarısında idrar yolu enfeksiyonu oluyor zaten.

Canım bende de çıktı 10 günlük antibiyotik kullandım 9. Haftada filandım sanırım.. Daha da gitmedim tahlil vermeye ama ilaç bittikten sonra akıntım baya yoğun ve sarıydı o şekilde attım galiba enfeksiyonu..

Çok çok yüksek değil.
Benim lökosit 57 hatta eritrosit ve bakteri de çıktı idrarda. Antibiyotik kullanıyorum şuanda. Bol su iç ve doktorun belki ilaç verir. Geçecektir meraklanma. Hamilelerin yarısında idrar yolu enfeksiyonu oluyor zaten.
Ben Zaten 3 litre içiyorum Can'ım buna sıkılıyor Zaten . İçim su bidonu oldu valla

Canım bende de çıktı 10 günlük antibiyotik kullandım 9. Haftada filandım sanırım.. Daha da gitmedim tahlil vermeye ama ilaç bittikten sonra akıntım baya yoğun ve sarıydı o şekilde attım galiba enfeksiyonu..
Bakalım Dr bana ne diyecek geçer bian önce inşlh

canim benimde eritrosit 100-150 lokosit10-15 yaziyordu onemli olan idrar kulturunde ureme olmasi ureme olmadi idrar kulturunde bolbol su iciyorum 3-4litre kulturde ureme olsaydi ilac vercekti bir kultur ver istersen ablam idrar enfeksiyonunsan erken dogum yapti onlem almakta fayda var..

canim benimde eritrosit 100-150 lokosit10-15 yaziyordu onemli olan idrar kulturunde ureme olmasi ureme olmadi idrar kulturunde bolbol su iciyorum 3-4litre kulturde ureme olsaydi ilac vercekti bir kultur ver istersen ablam idrar enfeksiyonunsan erken dogum yapti onlem almakta fayda var..
Ay inşlh bişey olmaz banada kültürü yarın vercem büyük ihtimal isteyecek

Ay inşlh bişey olmaz banada kültürü yarın vercem büyük ihtimal isteyecek
yani sen isini garantiye al canim..cikana kadarda kulturun bolbol su ic en guzeli atlatmaya yardimci o zaten..ben 4litreyi buluyorum bisey olmamasina ragmen kasilmalarimada iyi geliyor..

X