- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
- Konu Sahibi Tugbademir
-
benimde tek belirtim idrar kokusuydu, ama öyle böyle degil...halende devam ediyor ve 11 haftalik hamisim :) insallah sende hamissindir canim
Canım bende de var aynı belirtiler, benim de 8 günüm kaldı, hayırlısı inşallah:Saruboceq:
cnm benimde 2 günüm kaldı ama 1 haftadır bağırsakları sorma ark oturunca gülüyorum karnımdan gelen seslere :))) bu arada ben dün dayanamadım ve test yaptım 2. çizgi çok hafif çıktı....
bendede hafif mide bulantısı senin gibi alttan üstten gaz çıkarma kasık ağrım bel ağrım var bide bugün çok yemeye başladım yaaaaa doymak bilmiyorum şimdi yemekten kalktım yine bişiler yemek istiyorum:))
canım inşllh hamilsindir bekliyorum güzel haberlerini
canım benim inşallah..sende durumlar nasıl kuşum??düşükten sonra inşallah bu sefer sağlıklı bir bebişin olur dua edicemm..öpüyorum haberleirmi veririm dua edin bana nolurrkaydirigubbakcemile5
gaz vede gögüsler aynen benimde çok agrımıştı ve gazım çok vardı idrarda kokuda vardı ve çok şükür 8+2 haftalık hamişim inşallah seninde bebişin tutunmuştur annesine canım hayırlısıyla :Saruboceq:
ne olsun canım bugün 23.günüm sanki adet olucak gibiyim
çalışmalara devam durmak yok dr korunmana gerek yok dedi
inşllh hemen olur da benim hiç umudum yok bu aydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?