İdrarda Kan

sophieee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
382
19
Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır okuyarak takip ediyorum forumu yazmaya yeni başladım. Böyle bi konuyla yazmaya başlamak da üzücü
1 ay önce idrarımdan yanmayla beraber biraz kan gelmişti, umursamadım. Ağrı falan yoktu. Fakat bugünlerde tekrar olmaya başladı. Sanki idrarımın tamamını yapamıyorum. Kum dökmeyle ilgili olanları okudum fakat ben de hiç ağrı yok. Doktora gitmeye de korkuyorum. Bi fikri olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim :)

sistit olabilr ondada oluyor böyle şeyler.ağrısız bende yaşamıştım kanlı idrar.yanma.yapamıordum hiç.sürekli wc deydim.çok fazla ilişki yada enfeksiyondan kaynaklanıyor genellikle.bol bol su iç idrar yolların temizlensin.

teşekkür ederimmmmmmm :) bol su içmek gerçekten iyi geldi

merhaba canm çok geçmiş olsun, idrarında kan gördüysen mutlaka doktora gitmelisin, korkacak şey yok idrar tahlili kan tahlili yapılır, çünkü idrarda kan görülmesinin pek çok sebebi olabilir ,tersi kanıtlanmadığı müddetçe ciddi bir bulgudur sebebini öğrenmeden kesinlikle araştırmayı bırakmamalısın,bol su içmek bazı durumlarda önerilmiyor idrarında kan bulunan hastalarda onu da belirteyim, çok geçmiş olsun tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…