Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İdrarda kan bulunması.. Geçmeyen bel ağrım

canım annen içinde çok geçmiş olsun..peki tedaviye başlandımı..birde annende de yanma ve idrarda kan oldumu...ben de çok evhamlandım şimdi...rabbim dermansız dert vermesin..AMİN

annem benım ıcın uzulup oluyordu tas bende var.tedavı sadece agrı kesıcı ve antıbıyotık baska bır ılac vermedı bol bol su

yanma ara sıra oluyor sunada yok kan da ıdrarda cıkıyor ama ben goremıyorum tahlılde cıkıyor

yanma ara sıra oluyor sunada yok kan da ıdrarda cıkıyor ama ben goremıyorum tahlılde cıkıyor

pardon canım ben yanlış anlamışım...çok geçmiş olsun tekrardan... çok genç yaşta rabbim şifanı versin..AMİN.:Saruboceq:

kızlar bakarmıısnız evli deilim dün gece kahverengi lekeler gelmeye başladı. 10 gün öncee adet olmuştum. ve şimdide kahrerengi lekeler çoğaldı böyle kan pıhtısı şeklinde geliyor çıldırıcam ne bu :bbo:

canım sen biran önce dr görün...geçmiş olsun.

kızlar günaydın bu sabah erken den yandım idrarda yanma oldu sanki aşağı düşecekmiş gibiydi devamlı wcye gidiyorum şuan sağ taraf da ağrı var sanırım kum geçiriyorum yıllar önce geçirmiştim bunu ünv yıllarımda hayırlısı bakalım

** canım yaşadıklarının aynısını 3 sene önce yaşadım

dayanılmaz bel ağrısı ve afedersin vajinamın yerinden çıkacağını zamnnetmiştim
o denli inanılmaz ağrılardı acile götürdüler annemler.. Ve Acilde tahlil yapıldığında
idrarımda kan görülmüştü ve bunun ciddi bişey olabileceğini söylediler..

Birçok film tahlil yaptılar ama sebebini bulamadılar ..

İsmini hatırlayamıyorum damardan iğne yoluyla 1 saate yakın film çektiler böbreklerimden..

Hiçbir şey çıkmadı - Defalarca aç karnına günün ilk idrarını verdim tahlil için ..

Allah ' a şükürler olsun hepsi temiz çıktı ..

Ayaklarımı çok üşütmüştüm ve ceryanda kalmıştım bir ara üşütmeye bağlı olarak mahvoldum tabii ..

Sonradan akıllandım çorapsız ve atletsiz kendimi korumadan asla gezmiyorum ...

Kadın kısmı ne kadar kendini sıcak tutarsa o kadar sağlıklı oluyor ..

Üzülme İnşallah kötü bişey yoktur .. Bol bol su iç ve kendini mümkün olduğunca sıcak tut arkadaşım ..

**** Geçmiş olsun ...

az önce idrarım kanlı ve çok ağrı yanma ıle oldu :'( zaten 2 dünden beri yanma hissedıyordum 1 ay önce de ıdrar yolları enfeksıyondan tedavı olmuştum geçmıştı ama şımdı çok korktum bu nedır ya (

ayhh canlarım geçmiş olsun.. Allah yardımcınız olsun.. bende az kan işemedim. bu sorun genelde böbrek taşlarından ve kum geçirmekten ortaya çıkıyo... ve dayanılmaz bi ağrı...Hüngür hüngür ağlardım bi defasında 4 defa ağrı kesici iğne yaptılar aralıklarla ama geçmedi..artık bayılmışım... okadar kötüydü vaziyet....! neyseki geçmişte kaldı..(Allah düşmanımın başına vermesin)

bazı gıdalar sebep oluyo böbrek taşı oluşuma dikkat etmek gerekiyo hatırladığım kadarıyla ayva, ıspanak, çay domates....daha vardı ama hatırlamıyorum.(yinede araştırabilirsiniz tam hatırlamıyorum)

aklınıza direkt kötü şeyler getirmeyin.dikkat edin bol bol su için. üşütmeyin. bol bol maydanoz yeyin. hatta maydanozu kaynatıp suyunu için... birada iyi geliyo derlerdi ama ben içmedim. ağrınız sancınız olursa sıcak su tuluğu koyun.

Kizlar benimde yaklasik 3 yildir idrarimdan kan geliyor. Gitmedigim doktor kalmadi. Trdede gittim burdada. Trde iltahap olmus dediler 5 igne yedim. ama gecmedi. simdi nefroloji doktoruna gidiyorum ama oda bisi bulamadi. yani kan geliyor ama hicbir sorunun yok dedi. agrim felanda yok zaten. böyle bisi yasayan varmi acaba?

ben de bu aralar çok sık tuvalete gidiyorum....daha tuvaletten kalkıyorum tekrar idrar yapma hissi duyuyorum...yanma falan yok...bu hafta doktora gideceğim bakalım tahlil yaptıracağım...

Arkadaşlar idrarda kan olduğu nasıl anlaşılıyor hangi değerlere bakıyorsunuz?
Benim de bel ağrım vardı ama tabi 1 yıl önce falan ben de bugün doktora gittim,
ağrımın sebebini öğrenmek için,idrar tahlili yaptırdım bana da idrar yolu enfeksiyonun var dedi,
2 tane ağrı kesici ve bi tane antibiyotik verdi,şimdi ne yapsam diye düşünüyorum ağrım yok kullansam mı o ilaçları size hangi ilaçları verdi ilaç ismi yazabilir miyiz?

merhaba enigmatic ben internette araştırırken senin mesajını gördüm ve sayende kadınlar kulubunu gördüm ve üye oldum bende idrarda eritrosit oldugundan bir takım tetkikler yapıldı ve 1 ay sonra sistoskopi yapılacak annenle ilgili sorunları yazmışsın cok merak ettim inşallah kötü birşey cıkmamıştır benim yaşım 36 ve annenle şikayetlerim uyuşuyor acaba annenin son durumu nedir sistoskopi sonucu ne cıktı beni bilgilendirir sen cok sevinirim sistoskopi zormu yapılıyor lütfen mesaj yazarsan cok sevinirim.

arkadaşlar benimde idrar tahlilimde kan çıktı oranı 80 ama ben bu tahlili adet günümün 9. gününde yaptırdım onun bi etkisi var mıdır?ağrım sızım taş kum hiç bişi yok bu oran düşük bi oran sanırım bir bilgisi olan acele cevap verebilir mi adet yüzünden mi kan göründü acaba
arkadaşlar acele cevap bekliyorum!!!

yazını görünce hemen yazayım dedim bu aralar bende bununla ugraşıyorum idrarda kan çok ciddi bir durum benim şikayetlerim şubat ayında başladı ilk idrar tahlilimde kan 24 idi idrar yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik kullandım ama gecmedi 1 ay sonra ki tahlilimde 62 cıktı 1 ay bol su iç tekrar gel dediler gittim ve idrarda kan 22 çıktı doktorumu degiştirdim tomografi cektiler böbrekte 16 mm capında kiste benzeyen bir lezyon gördüler ve ilaçlı tomografi istediler birde mesaneden sistoskopi yaptılar ve mesanede yara gördüler spinal anestezi ile o yarayı yaktılar ve mesaneden parca aldılar sonucum skuamoz metaplazi çıktı doktorum kanser öncesi lezyon muş kanserleşmaden yaktık halettik dedi birdaha tekrarlama ihtimali cok cok düşük dedi ve benim o yaralar yakıldıktan sonra idrarımdaki kan olayı gecti ben gözümle bir kan görmüyordum idrar tahlilinde eritrosit çıkıyordu ve gelelim böbregimdekine onun içinde kontrastlı tomografi çektirdim görünümünü kiste benzettiler ultrosonla takip edelim dediler bu ay sonunda ultrosonum var kist se önemli degilmiş 6 ay ara ile kontrol ederiz dediler önemli olan kitle olmamasıymış çok korkuyorum inşallah oda temiz çıkar ben bunları yaşadım idrarımda 24 eritrosit var diye adetin 9 günü bayagı gec oluyor adetle ilgisi oldugunu sanmıyorum sistoskopiyi mutlaka yaptır ve sakın korkma bende cok korkuyordum ama çok kolay bir işlemmiş sadece ilk giriş anında igne batar gibi bir acı oldu okadar mesanemi bende kameradan gördüm kar yagmış gibiydi ama şimdi idrarım berrak su gibi sakın ihmal etme mutlaka doktora git ileri tetkik yaptır tabiki sadece bir enfeksiyondanda eritrosit cıkabiliyor ama herzaman erken teşhisin faydası var canım inşallah sende bunların hiçbiri yoktur basit birşeydir çok geçmiş olsun yaşadıklarımı yazayım dedim sende kendi tedavinle ilgili bilgi verirsen sevinirim hayırlı haberler alman saglıklı olman dilegiyle...

Arkadaşlar idrarda kan görülmesi sadece tümörde, idrar yolu enfeksiyonunda falan görülmüyor. Eğer bel ağrınız ve idrarda kan varsa, idrar yaparken de yanma hissediyorsanız taş düşürüyor olabilirsiniz. Aynı şikayetler bende de vardı, ben şu an böbrek taşı düşürüyorum. Ürolojiye gidin ve ultrason isteyin. Ultrasonda ortaya çıkacaktır. Ağrı kesici içmeyin, eğer taş düşürüyorsanız düşmeyi geciktirir. Geçmiş olsun.

ya bişey sorcam benm idrarım da kötü koklu yağımsı ve içinde beyaz beyaz şeyler var..bi sürü idrar tahlili yapıldı kan tahlili yapıldı.idrarda bakteri ve buna bağlı olarak kan çıktı. antibiyotik kullandım 2 kere kan diğer tahlillerde çıkmadı.tek kullanımlık fitil falan..ama geçmedi ultrasonlada bakıldı böbrekler temiz çıktı.ama şikayetlerim devam ediyo..idrarda yanma falan hiçbir şikayetim yok..am idrar rengim koyu,keskin kokulu ve içinde beyaz şeyler var yyaa..psikolojim bozuldu.vajina lkültür yapıldı bakteri çeşidi için yine bişey yok ama benm sorunnum devam ediyo..böyle bi durumla karşılaşan varmı ya ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…