- 20 Ocak 2021
- 163
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi esmakara999
Asla mümkün değil. Hani öyle bir şey olsa mucize ötesi bir şey olurilişkiden 40 gün sonra yapılan 3 tane idrar testinin negatifliğine güvenebilir miyim? (ilişkiden 10 gun sonra 7 gun normal yogunlukta kanamam oldu ama bu ayki reglim 1 gun gecikti korkuyorum)
şey ikiinci yaptığım test negatif çıktı 1 saat sonra yine negatifti ama 4 5 saat sonra baktıgımda böyle sarımsı yamuk bir leke tarzı bir şey vardı korktum 3. testş yaptım hemen hala bakıyorum 1 gün geçti hala tek çizgi bu sarımsı leke idrar sızıntısı falan mıdırAsla mümkün değil. Hani öyle bir şey olsa mucize ötesi bir şey olur
aşağıda fotoğraflı paylaştıgım bir yorum var bakabilir misin canımRahat ol değilsin
Evvet idrarı çok damlatmışsın hamile degilsin canımEki Görüntüle 2816033 Eki Görüntüle 2816035
şey ikiinci yaptığım test negatif çıktı 1 saat sonra yine negatifti ama 4 5 saat sonra baktıgımda böyle sarımsı yamuk bir leke tarzı bir şey vardı korktum 3. testş yaptım hemen hala bakıyorum 1 gün geçti hala tek çizgi bu sarımsı leke idrar sızıntısı falan mıdır
ayyy çok teşekkür ederim sayende rahat rahat uyuyucamEvvet idrarı çok damlatmışsın hamile degilsin canım
canım ben bugün oldum istersen özelden yaz kendi durumunu anlat bana konuşalımcanım ben de aynı durumdayım ama hala korkuyorum