• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrarda goz tahmini!!!!

akrepkiz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
693
241
303
39
Hollanda
Bacilar bende dahil olmak üzere ( hamileyim cok sukur artik düsünemem ama ) burdaki cogu bayanin adetten önce merak ettigi sey acaba bu ay hamilemiyim sorusu
Ben bunu esimin halasindan duydum yüzde yüz diyor bu göz testi yani. Sabah ilk idrarinizi cam bardaga yapiyosunuz günes gelebilecek yere pencerenin önüne koyuyosunuz öyle aman aman bi günes olmasina gerek yok canlarim sonra iki üc saat bekliyosunuz ve bardagi tam doldurursaniz daha iyi gözlem yaparsiniz bardagin yan tarafindan bir metre kadar uzakligindan bakiyosunuz eger idrarin yukariya dogru bir bulut seklinde bisey olustuysa bardagin üst tarafina yani evet hamilesiniz :49: fakat bu bulut bardagin dibine cökmüsse kismet öbür aya alin size ucuz bir hamilelik testi ve yüzde yüz bende uyguladi ve evet hamileydim adetime üc dört gün vardi sonra cogu kiside uygulamis deneyin ve yazin sizde dogruluycakmisiniz bakalim denemesi bedava :) öpüyorum sizi :54:

Merhaba öncelikle çok teşekkürler önerin için bunu denicem bi de hamile olduğun için yaşadınmı acaba die sormak istedim, benim reglim bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda ve gecikmenin ilk gününe kadar her zaman olan kahverengi lekelenme ve göğüs hassasiyeti hiç olmadı ve gecikmenin ilk günü yine lekelenme olmadı ama çok şiddetli göğüs hassasiyeti başladı sen hiç böyle bişi yaşamış mıydın acaba hamilelik belirtisi olabiliri mi?

Merhaba öncelikle çok teşekkürler önerin için bunu denicem bi de hamile olduğun için yaşadınmı acaba die sormak istedim, benim reglim bugün itibariyle 3 gün gecikmiş durumda ve gecikmenin ilk gününe kadar her zaman olan kahverengi lekelenme ve göğüs hassasiyeti hiç olmadı ve gecikmenin ilk günü yine lekelenme olmadı ama çok şiddetli göğüs hassasiyeti başladı sen hiç böyle bişi yaşamış mıydın acaba hamilelik belirtisi olabiliri mi?

canim ben adetim gelicek diye bekliyordum biraz goguslerimde agri vardi sislik bile degil agri yani sizi vardi birde belim cok agriyordu adetim gelicekmis gibi belim agriyordu baska hic bir belirti dikkatimi cekmedi bazi arkadaslar diyor idrar bulanik falan diye ama ben hatirlamiyorum valla yani dikkatimi cekmedi sen bu yazdigim bi yap ve mumkunse foto cekip koy :) ben bakiyim yada sen gorursen o bulutu hemen yaz ben seve seve cvp veririrm canim

canım sabah ilk idrarla olması şartmı benim adetimede 3 gün var ve çok merak ediyorum ya idrara sıkışık şekilde yapsak olurmu sen adetin geçincemi öğrendin canım hamile olduğunu benimde bu ay belim çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo ama bakalım bu arada bebeğini allahım size bağışlasın inşallah:nazar::nazar::nazar:

canım sabah ilk idrarla olması şartmı benim adetimede 3 gün var ve çok merak ediyorum ya idrara sıkışık şekilde yapsak olurmu sen adetin geçincemi öğrendin canım hamile olduğunu benimde bu ay belim çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo ama bakalım bu arada bebeğini allahım size bağışlasın inşallah:nazar::nazar::nazar:

yaa hala bana ilk idrarla dedi yarin ilk idrarini sakin wc ye hediye etme :))) bak yarin ogrenicez hamile olup olmadigini sabah yazarsan ben cvp yazabilirim bende merak ettim simdi bak benimde belik cok agrioyrdu cok tsk ederim canimm amin ins herkesin bebegini bagislasin Allah cok mutluyuz :)))ben adetten once ogrendim hamile oldugumu canim

yaa hala bana ilk idrarla dedi yarin ilk idrarini sakin wc ye hediye etme :))) bak yarin ogrenicez hamile olup olmadigini sabah yazarsan ben cvp yazabilirim bende merak ettim simdi bak benimde belik cok agrioyrdu cok tsk ederim canimm amin ins herkesin bebegini bagislasin Allah cok mutluyuz :)))ben adetten once ogrendim hamile oldugumu canim

sağol canım yarın sana yazarım ay nasıl heyecanlıyım bi görsen var ya içim içime sığmıyo değişik bişey bu ay ilk defa belim ağrıdıya sanırım ondan bu heycanım :1::1::1::1::1:sanki beli ağrıyan herkez hamile de bende öyle olucam bakalım canım ne çıkcak ilgin için teşekkürler

sağol canım yarın sana yazarım ay nasıl heyecanlıyım bi görsen var ya içim içime sığmıyo değişik bişey bu ay ilk defa belim ağrıdıya sanırım ondan bu heycanım :1::1::1::1::1:sanki beli ağrıyan herkez hamile de bende öyle olucam bakalım canım ne çıkcak ilgin için teşekkürler

rica ederim sekerim ins hamilesindir ins canim ya hamilelerin duasi tutarmis bu ay degisik hissediyosan kendini belki vardir biseyler belim benimde cok agrimisti yazmistimya oncedende

rica ederim sekerim ins hamilesindir ins canim ya hamilelerin duasi tutarmis bu ay degisik hissediyosan kendini belki vardir biseyler belim benimde cok agrimisti yazmistimya oncedende

canım nerde okusam belim ağrıyodu yazmışlar bende galiba ondan cesaret aldım bilmiyorum canım senin duan kabul olur allahın izniyle bizide dualarından eksik etme inşallah allahım bi avazda kurtulursun inşallah sağlıklı bişekilde bebeğine kavuşursun inşallah

Yaaaa ben ilk idrarımı erken saatte yaptım ama ikinciyi daha yapmadımmm :44: Kesin ilk idrar mı olması lazım, ikinci olsa olmaz mııı??? :59:

pylaşımın için teşekkür ederim. yarın ilk işim denemek olucak. peki adete yakın olmasa olurmu beni daha 10 günüm varda :17: ayyy zamanda geçmez şimdi. :10:

arkadaşım denedim. dıştan bakınca belli değil ama hafif ışı gölge gibi pozisyonda tutunca sanki içine birisi sigara dumanı üflemiş gibi bardağın yarısından yukarısında duman parçası gördüm bu ne demek. şimdi ben hamilemiyim yoksa...hemen cevaplarsan sevinirim.

:66::66::66:ya amaa ilk idrar çoktan gitti =) yarın ilk işim bu olacak gerçi ben her sabah plastik bir kapta inceliyorum renk değişimi olacakmı diye :)) yarınkini de camda inceleriz artık ne varsa eskilerde varmış yöntemlere bakın kızlar yarın sonuçları paylaşacağım

Bu arada benim idrar renginde de değişme oldu, şuan sapsarı önceden böyle değildi.
Aynı anlattığınız gibiydi idrardaki şekil, inşaAllah hayırlısıyla hamileyizdir...

ben hala şoktayım kızlar moralim çok bozuktu. sabah ateşim düşük çıkınca (hep düşüktü zaten) nette doktora sordum ateş yöntemi sağlıklı sonuç vermez hamile kalamazsan tüplerin tıkalı olabilir dedi. çünkü ben kasımda laparoskopi ameliyatıyla kist aldırmıştım. bu ameliyat tüplerin tıkanmasına sebep olabiliyorrmuş. ama sonuca çok şaşırdım. benimde adetime 10 gün var. umaygulay ayrıca cam bardak gerekmiyor plastikte olur. ben öyle yaptım

Son düzenleme:
Canlarim ins hamilesinizdir de benimde yuzum kara cikmaz Bana yuzde yuz denildi insda oyledir evet sigara dumani uflenmis gibi

Back