İdrarda gebelik testleri

Prmsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
22
5
31
Mrb arkadaşlar benim başıma gelen bir olayı söylemek istiyorum ayın 23 ünde evde gebelik testi yaptım ve silikte olsa pozitif çıktı. Neyse sevindim fln ama emin olmak adına başka testlerde aldım birini 24 ü akşam ve diğerini 25 sabah yaptım ve negatif anlam veremedim. Hastanede çalıştığım için ayın 25 inde yani bugün kan verdim onda da 5 ten küçüktür diye çıkmış net bir rakam yok. Labaratuar da çalışanda negatif dedi. Adet olmamada çok var bu durumu anlayamadım ama sağ kasığımda da ağrılar var onuda anlayamadım. Ha bu arada oruç tutuyorum fazla su içemiyorum buda etkiler mi idrar sonucunu bilmiyorum. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Testini atarmısın canım ilk beş dakkadamı çıktı yoksa bekleyincemi çıktı
5 dk içinde çıkmaya başladı durdukça daha görünür oldu. Ama o hali bile silik yalnız daha çıkmadan hissettim resmen çıkacağını birde test yapmak aklımda bile yoktu. Birdenbire yapıyım dedim ve çok şaşırdım daha önce hiç böyle olmadı silik bile olsa çizgi görmedim.

5 dk içinde çıkmaya başladı durdukça daha görünür oldu. Ama o hali bile silik yalnız daha çıkmadan hissettim resmen çıkacağını birde test yapmak aklımda bile yoktu. Birdenbire yapıyım dedim ve çok şaşırdım daha önce hiç böyle olmadı silik bile olsa çizgi görmedim.
Yalnız fotoğraf nasıl eklicem bilmiyorum ilk defa Bi konu açıyorum

Ha bu arada tekrardan Bi daha gebelik testi yaptım buda diğer ikisinden farklı marka onda da çok sonradan incecik silik çizgi çıktı çok garip

Ay valla yapamadım neyse başka zaman deneyim sen testi görmek istediğine göre tecrübelisin bu konularda sen ne diyorsun bu duruma
Canım şimdi şöyle bazen kuruma çizgisi falan oluyor bekleyince hani dedim belki öyle birşeydir ama ilk 5 dakka önemli zaten beklemiş yada kuruma çizgisi olan test kendini belli eder tecrübeye gelecek olursak benim de silik testim oldu ama negatifti inşallah seninki geceliktir 😍🙏

Canım şimdi şöyle bazen kuruma çizgisi falan oluyor bekleyince hani dedim belki öyle birşeydir ama ilk 5 dakka önemli zaten beklemiş yada kuruma çizgisi olan test kendini belli eder tecrübeye gelecek olursak benim de silik testim oldu ama negatifti inşallah seninki geceliktir 😍🙏
Ay inşallah kız hamileyimdir bide Bi tane arkadaşımda silik Bi şekilde görünce öğrendi gebliğini onun bhcg si kanda 50 çıktı bende çıkmadı kötü oldum ama benim adetime daha çooook var o yüzden beklemedeyim

En son bu ayın 9 unda oldum ve reglim düzensizleşti önceki ayda kimyasal gebelik geçirdim mayıs ayındaki regli program 21 i gösteriyor birde bu ay adetim bittiğinden beri kasık ağrılarım var
9unda regl olduysan erken değil mi test için?

Ay inşallah kız hamileyimdir bide Bi tane arkadaşımda silik Bi şekilde görünce öğrendi gebliğini onun bhcg si kanda 50 çıktı bende çıkmadı kötü oldum ama benim adetime daha çooook var o yüzden beklemedeyim
Aa ozaman inşallah vardır canım daha varmış bata herşey gönlünce olur inşallah gelişme olursa haber verirsin🥰

X