İdrarda gebelik testiyle ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var

canım bence o test bozuk bekle adetin geçtikten sonra bidaha yaparsın umarım güzel haberlerini alırız
bende 2bebeğimi kaybettim :(

doktor bana en az 3 ay dedi ama ben hiç korunmadım canım çünkü etrafımda düşük sonrası hiç adet görmeden hamile kalıp sağlıklı doğuranlarda var 6 ay bekleyip tekrar düşürenlerde var... bence beklemek mantıksız Rabbim nasip ederse olur zaten ve rahim kendini hazırladıysa hamile kalır. bak benimki hazır değildiki korumadığım halde adet oldum. adet sırasında doktora gittim ve rahmin tertemiz dedi :) bu arada benim düşük değil kalp atışları yoktu kürtajla aldılar :(

Canım benim de düşük değil, 8. hafta kalp atışları durdu ve kürtajla aldılar. Ama doktorlar buna da düşük diyorlar. O yüzden öyle söyledim. Yaa ben de çok tereddütteyim. Şu an korunuyorum yine de. Ama adet olduktan sonra bi gideyim de baksın o zaman rahmime. Her şey normalse neden korunayım öyle değil mi? İçime su serptin biraz:31:

Bu arada sana da çok çok geçmiş olsun. Ben bu dönemi çok zor atlattım. Hala konusu açılınca ağlamaklı oluyorum :(

Son düzenleme:
evet o test bozuk olmadı şekli çok ilginç zaten adetinede varmış anlattıklarından hamilesin sanmıştım biraz daha bekle moralinide bozma zaten yeni evliymişsin

Canım benim de düşük değil, 8. hafta kalp atışları durdu ve kürtajla aldılar. Ama doktorlar buna da düşük diyorlar. O yüzden öyle söyledim. Yaa ben de çok tereddütteyim. Şu an korunuyorum yine de. Ama adet olduktan sonra bi gideyim de baksın o zaman rahmime. Her şey normalse neden korunayım öyle değil mi? İçime su serptin biraz:31:

Bu arada sana da çok çok geçmiş olsun. Ben bu dönemi çok zor atlattım. Hala konusu açılınca ağlamaklı oluyorum :(

bende hala öyleyim canım ne yapalım Allahtan geldi deyip sabredeceğiz. sanada çok geçmiş olsun umarım hersey yolunda gider ve bebişine kavuşursun :)

canım gördüğüm kadarıyla test bozuk çıkmış.. adetini bekle bakalım belkide bu bir işarettirde hamilesindir :16:

kızlar benimde bugün bat günüm.. :18: 1 düşüğüm var.. inşallah bu kez tutmuştur.. çookk açık kırmızıları gördüğüm için hiç umudum yok ama genede nasip
:31:

inşallah cok beklemezsin benim gibi:14:
benim 1,5 sene oldu :31: 3 ay korunmuştuk sadece ama malesefki olmuyor:50:
doktorlar olur bekleyin diyor ama beklemek çok zor:14:

Canım Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinin olmasını nasip etsin Allah'tan ümit kesilmez. Bugün sağlık Ocağı'na gittim gebelik şüphesi olan ilişki 6 Ağustos ve 10 Ağustos'tu adetime 6 gün var doktor kan testi yapmadı hamîleysen bile bugünkü test negatif çıkar dedi cuma günü kan tahlili yaptırmamı söyledi cumayı bekliyorum sonucunu yazarım buraya

inşallah cok beklemezsin benim gibi:14:
benim 1,5 sene oldu :31: 3 ay korunmuştuk sadece ama malesefki olmuyor:50:
doktorlar olur bekleyin diyor ama beklemek çok zor:14:

Canım Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinin olmasını nasip etsin Allah'tan ümit kesilmez. Bugün sağlık Ocağı'na gittim gebelik şüphesi olan ilişki 6 Ağustos ve 10 Ağustos'tu adetime 6 gün var doktor kan testi yapmadı hamîleysen bile bugünkü test negatif çıkar dedi cuma günü kan tahlili yaptırmamı söyledi cumayı bekliyorum sonucunu yazarım buraya :54:

Canım Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinin olmasını nasip etsin Allah'tan ümit kesilmez. Bugün sağlık Ocağı'na gittim gebelik şüphesi olan ilişki 6 Ağustos ve 10 Ağustos'tu adetime 6 gün var doktor kan testi yapmadı hamîleysen bile bugünkü test negatif çıkar dedi cuma günü kan tahlili yaptırmamı söyledi cumayı bekliyorum sonucunu yazarım buraya :54:

Allah razı olsun inşallah canım hepimize nasip etsin saglıklı ve hayırlı evlatlar:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16:

aslında cıkardı 1 hafta sonrasında bile cıkıyo ama hayırlısı olsun varsa zaten cıkar ama işte sabredemiyoruz :31:

Hayret çok değişik :)) Ben ömrümde 2 kere mi ne yaptım böyle birşey hiç yaşamadım hamilesindir inşallah yoksa oraya zerre kadar yine birikmez diye düşünüyorum :) :) İyi sonuçlar alırsın inşallah . . .

Bnm adetim 10 gün geçti test yaptım böle çıktı anlam veremedim bide siz bakarmısınız test mi bozuk

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 88
Bnm adetim 10 gün geçti test yaptım böle çıktı anlam veremedim bide siz bakarmısınız test mi bozuk
Canım test bozuk da olabilir negatif te olabilir anlamak için bi tane da yapman lazm beklenen bi hamilelik mi var belirti falan var mı? 10 gün geçmiş test bozuksa çıkmamış olabilir lakin 10 günde yeni testte hemen çıkar hamileysen eğer

Canım test bozuk da olabilir negatif te olabilir anlamak için bi tane da yapman lazm beklenen bi hamilelik mi var belirti falan var mı? 10 gün geçmiş test bozuksa çıkmamış olabilir lakin 10 günde yeni testte hemen çıkar hamileysen eğer
2 senedir bekliyrm ama kısmet bu kadar gecikmem olmamıştı hiç sabah tekrarlıcam testi o zmn anlıcan artık bozukmu ara ara karın ağrım var adet olcak gibi ama gelip gidiyr

Canım rabbim sabir versin sana inşallah hamissindir:) güzel düşün yarın tekrar yap

kizlar sizce bu testin manası nedir 13 gün geciktim bu arada

Eklentiler

• IMG-20161223-WA0002.jpeg
    IMG-20161223-WA0002.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 68
Back