Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar debi gebelik testi yaptım negatif görünüyor ama pozitif çıkan o boşluk çok yoğu bi şekilde pembe oldu yani ikinci çizgi yok ama tek çîzginin diğer tarafı beyaz değil pembeleşti yani o tek çizginin renginde oldu fikri olan var mı acemîyim yardımcı olun
Canım bu test yüzünden umutlanmıştım ama başka bi test daha yaptım tek çizgi çıktı ve başka yerler bembeyaz çıktı adetime 6 gün var o yüzden moralimi bozmadım adet günüm veya geçerse kan testi yaptırıcam
Canım bu test yüzünden umutlanmıştım ama başka bi test daha yaptım tek çizgi çıktı ve başka yerler bembeyaz çıktı adetime 6 gün var o yüzden moralimi bozmadım adet günüm veya geçerse kan testi yaptırıcam
Canım 9 )Haziran'da evlendim Ağustos ayında bebek için çalıştık sadece bakalım nasip ne zaman sen ne kadar süredir bebiş istiyosun
Allah nasip etsin inşallahh.. ben 5 aylık ewliyim zaten 2. ayımda hamile kaldım 2 aylık bebeğimi kaybettim. ilk adetimi gördüm şuan korunmuyorum işte nasip ne zaman olursa adetimi bekliyorum
Canım ben de 2 aylık bebeğimi kaybettim ağustos başında. Doktorum 2 ay korunmamı söyledi. Ama bakıyorum herkes ilk adetten sonra korunmayı bırakıyor. Böyle görünce ben de korunmayı bırakmak istiyorum ilk adetten sonra. Daha fazla ertelemek istemiyorumSana tam olarak ne demişti doktorun?
ensereh'cim konunu da dağıttım kusura bakma, ama benim için bu konu önemli ne yapayımSen de test için çok acele etmişsin canım. Heleki idrar testinde sonuç almak için çok erken... İdrar testi için en uygun olanı adet günü ve sonrası yapılması. Azıcık daha sabredip tekrarla testini
Canım 9 )Haziran'da evlendim Ağustos ayında bebek için çalıştık sadece bakalım nasip ne zaman sen ne kadar süredir bebiş istiyosun