İdrarda gebelik testiyle ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Arkadaşlar debi gebelik testi yaptım negatif görünüyor ama pozitif çıkan o boşluk çok yoğu bi şekilde pembe oldu yani ikinci çizgi yok ama tek çîzginin diğer tarafı beyaz değil pembeleşti yani o tek çizginin renginde oldu fikri olan var mı acemîyim yardımcı olun

Arkadaşlar debi gebelik testi yaptım negatif görünüyor ama pozitif çıkan o boşluk çok yoğu bi şekilde pembe oldu yani ikinci çizgi yok ama tek çîzginin diğer tarafı beyaz değil pembeleşti yani o tek çizginin renginde oldu fikri olan var mı acemîyim yardımcı olun

Hayırlı olsun hamilesin bendede aynısı olmuştu hatta anlayamayıp yeniden alıp 2 tane daha yapmıştım birisi pahalı bir markaydı onda çok belirgindi diğer ikisi senin gibi açık pembe idi en kısa sürede birde kan testi yaptır derim.

Allah razı olsun ya çok mutlu oldum tabi hala şüpheliyim ya değilse diye ama inş hayırlısıyla hamileyimdir o pembe değilde boş alanın beyaz olması gerekiyordu demi

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

Canım bu test yüzünden umutlanmıştım ama başka bi test daha yaptım tek çizgi çıktı ve başka yerler bembeyaz çıktı adetime 6 gün var o yüzden moralimi bozmadım adet günüm veya geçerse kan testi yaptırıcam

Canım bu test yüzünden umutlanmıştım ama başka bi test daha yaptım tek çizgi çıktı ve başka yerler bembeyaz çıktı adetime 6 gün var o yüzden moralimi bozmadım adet günüm veya geçerse kan testi yaptırıcam

canım yaa bende adetin gecti sandım hadi bakalım hayırlısı olsun:34:

inşallah gelmez adetin kaç yıllık evlısın ne kadar oldu ısteyeli bnmde adetime 3 5 gün var ama olcak gibiyim bende hayırlısı olsun:16:

test bozuk gibi zaten canım sen adetinin geçmesini bekle bende bekliyorum :)

Canım 9 )Haziran'da evlendim Ağustos ayında bebek için çalıştık sadece bakalım nasip ne zaman sen ne kadar süredir bebiş istiyosun

Canım 9 )Haziran'da evlendim Ağustos ayında bebek için çalıştık sadece bakalım nasip ne zaman sen ne kadar süredir bebiş istiyosun

Allah nasip etsin inşallahh.. ben 5 aylık ewliyim zaten 2. ayımda hamile kaldım 2 aylık bebeğimi kaybettim. ilk adetimi gördüm şuan korunmuyorum işte nasip ne zaman olursa adetimi bekliyorum

Allah nasip etsin inşallahh.. ben 5 aylık ewliyim zaten 2. ayımda hamile kaldım 2 aylık bebeğimi kaybettim. ilk adetimi gördüm şuan korunmuyorum işte nasip ne zaman olursa adetimi bekliyorum

Canım ben de 2 aylık bebeğimi kaybettim ağustos başında. Doktorum 2 ay korunmamı söyledi. Ama bakıyorum herkes ilk adetten sonra korunmayı bırakıyor. Böyle görünce ben de korunmayı bırakmak istiyorum ilk adetten sonra. Daha fazla ertelemek istemiyorum :( Sana tam olarak ne demişti doktorun?

ensereh'cim konunu da dağıttım kusura bakma, ama benim için bu konu önemli ne yapayım :( Sen de test için çok acele etmişsin canım. Heleki idrar testinde sonuç almak için çok erken... İdrar testi için en uygun olanı adet günü ve sonrası yapılması. Azıcık daha sabredip tekrarla testini

Canım ben de 2 aylık bebeğimi kaybettim ağustos başında. Doktorum 2 ay korunmamı söyledi. Ama bakıyorum herkes ilk adetten sonra korunmayı bırakıyor. Böyle görünce ben de korunmayı bırakmak istiyorum ilk adetten sonra. Daha fazla ertelemek istemiyorum :( Sana tam olarak ne demişti doktorun?

ensereh'cim konunu da dağıttım kusura bakma, ama benim için bu konu önemli ne yapayım :( Sen de test için çok acele etmişsin canım. Heleki idrar testinde sonuç almak için çok erken... İdrar testi için en uygun olanı adet günü ve sonrası yapılması. Azıcık daha sabredip tekrarla testini

doktor bana en az 3 ay dedi ama ben hiç korunmadım canım çünkü etrafımda düşük sonrası hiç adet görmeden hamile kalıp sağlıklı doğuranlarda var 6 ay bekleyip tekrar düşürenlerde var... bence beklemek mantıksız Rabbim nasip ederse olur zaten ve rahim kendini hazırladıysa hamile kalır. bak benimki hazır değildiki korumadığım halde adet oldum. adet sırasında doktora gittim ve rahmin tertemiz dedi :) bu arada benim düşük değil kalp atışları yoktu kürtajla aldılar :(

inşallah cok beklemezsin benim gibi:14:
benim 1,5 sene oldu :31: 3 ay korunmuştuk sadece ama malesefki olmuyor:50:
doktorlar olur bekleyin diyor ama beklemek çok zor:14:

Back