• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Idrarda gebelik testi ve

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smyrnadenizz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
131
-69
18
33
Kızlar merhaba 3 gün sonra bat. Bugün sabah idrar testi yaptım negatif cıktı. ( Yumurtlamadan sonra 10. Gun ) birde sabahları karnım ağrıyor sanki mens olacakmis gibi ama ilerleyen saatlerde geçiyor bu durumları yaşayan ya da fikri olan var mı acaba

Kızlar merhaba 3 gün sonra bat. Bugün sabah idrar testi yaptım negatif cıktı. ( Yumurtlamadan sonra 10. Gun ) birde sabahları karnım ağrıyor sanki mens olacakmis gibi ama ilerleyen saatlerde geçiyor bu durumları yaşayan ya da fikri olan var mı acaba
Erken yapmış olabilirsin bat günü yada geçince yanabilirsin adet ve gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır

Yumurtlamadan 10 gün sonra genellikle çıkar ama en garanti 12. 14. gün bende 12 gün sonra bile beta değeri çok düşüktü 12.09du

Kızlar merhaba çok yardıma ihtiyacım var adetime bir hafta kala silik çizgi cıktı hamileyim sandım sonra bir hafta gecikti ve pıhtılı kanamalı adet gördüm şimdide elimle arada yokluyorum şiş gibi içerisi Bi yumusaklığa çarpıyor kanamam bittikten beri 10 gündür test yapıyorum negatif cıkıyor silik dahi değil sizlerin vajina içi yumurtlama döneminde nasıl karnım çok ağrıyor ishalim 2 haftadır ve üst karnım şiş gibi mantar mı desem bilemiyorum 1 bucuk aylık olucaktı su an testte cıkar değil mi

Back