• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolu yanması

:21:gelecegı zamanı beklıyodur:) ha dıyınce kek pısırır gıbı olsa :dondurma: eger kotrol ettırmedıysen bı hormonlarına yumurtlama fonksıyonunu kontrol ettır esın de spermlerıne baktırsın.bu saglıklı gebelık ıcın de onemlı ılla sorun oldugunda bakılmaz. sonra gun asırı ılıskıye devam :)
Valla canım haklısın şuan çok fenayım ayakta duramıyorum bile gittikçe azdı yanmam eşimi aradım gelip hastaneye o götürsün yürüyecek gibi dğlm çok sağol teşekkür ederim 🌸

Eşten kaynaklıdır belki eşmi tedavi isteyin
Bilmiyorum işte şuan hastanedeyim sıra bekliyorum doktora soracam belki de eşimden geçiyordur. Eşimde af buyurun özür diliyorum ama o da bana birliktelikten sonra bana da oluyor diyor anlamıyorum artık benden mi ona geçiyor ondan mı bana geçiyor bilemiyorum

Bilmiyorum işte şuan hastanedeyim sıra bekliyorum doktora soracam belki de eşimden geçiyordur. Eşimde af buyurun özür diliyorum ama o da bana birliktelikten sonra bana da oluyor diyor anlamıyorum artık benden mi ona geçiyor ondan mı bana geçiyor bilemiyorum
Bu şekilde doktorunuza da sorun eşli tedavi verebilir.çok geçmiş olsun
. Doktora hamilelek şüphesi olduğunu.da söyleyin ona göre hep.beta alır hem de ilaç verir. Çok geçmiş olsun

Bu şekilde doktorunuza da sorun eşli tedavi verebilir.çok geçmiş olsun
. Doktora hamilelek şüphesi olduğunu.da söyleyin ona göre hep.beta alır hem de ilaç verir. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊🌸

Günaydın kızlar. Gebelikten şüpheleniyordum adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım değerim 2.30 çıktı. Gebelik belirtilerimde var batma sırt ağrısı sık idrara çıkma özellikle geceleri. Dün aksam aniden idrar yolumda yanma oldu gece saatlerine kadar uyuyamadım ağladım resmen. Bugün doktora gidecem. Önceki günlerde şikayetim yoktu gebelikle alakalı mıdır acaba yoksa enfeksiyon falan mı. Enfeksiyon olsa bebek olusması imkansız
Durumunuz nedir ?

Back
X