• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolu yanması

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Günaydın kızlar. Gebelikten şüpheleniyordum adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım değerim 2.30 çıktı. Gebelik belirtilerimde var batma sırt ağrısı sık idrara çıkma özellikle geceleri. Dün aksam aniden idrar yolumda yanma oldu gece saatlerine kadar uyuyamadım ağladım resmen. Bugün doktora gidecem. Önceki günlerde şikayetim yoktu gebelikle alakalı mıdır acaba yoksa enfeksiyon falan mı. Enfeksiyon olsa bebek olusması imkansız

Günaydın kızlar. Gebelikten şüpheleniyordum adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım değerim 2.30 çıktı. Gebelik belirtilerimde var batma sırt ağrısı sık idrara çıkma özellikle geceleri. Dün aksam aniden idrar yolumda yanma oldu gece saatlerine kadar uyuyamadım ağladım resmen. Bugün doktora gidecem. Önceki günlerde şikayetim yoktu gebelikle alakalı mıdır acaba yoksa enfeksiyon falan mı. Enfeksiyon olsa bebek olusması imkansız
gebelıkte olusuyo da ıkısını bırbırıne baglamak dogru olmaz. adetıne bı hafta kala kanda da cıkmaz zaten olusan gebelıgın yerlesme suresı 7 10 gun arası. gebelık ıdrarda yanma yapmaz. her halukarda ıdrar yolları enfeksıyonu ıcın tedavı gormelısın. gecmıs olsun.adetıne kac gun var su an?

gebelıkte olusuyo da ıkısını bırbırıne baglamak dogru olmaz. adetıne bı hafta kala kanda da cıkmaz zaten olusan gebelıgın yerlesme suresı 7 10 gun arası. gebelık ıdrarda yanma yapmaz. her halukarda ıdrar yolları enfeksıyonu ıcın tedavı gormelısın. gecmıs olsun.adetıne kac gun var su an?
6 gün var canım

Ya dün baya int araştırdım değerler yükseliyormus ne kadar doğru bilmiyorum. Peki eğer döllenme süresindeyse enfeksiyon varsa gebeliğe engel olur mu

Gebelik var mı? yok mu ? Bilmem ama idrar yolu enfeksiyonu olduğu kesin .. Bir doktora gitseniz iyi olur. Hamilelikte risktir enfeksiyon

6 gün var canım
6 gun varsa dollenme sonrası 8gun gecmıs demek (olduysa) yumurtlamadan 14 15 gun kadar sonra adet oldugumuz ıcın dyorum bunu. testte de kanda da cıkmaz henuz. 2 3 gun kadar bekle derım ben ama oncelıkle bol su tuket. ılac vermeyebılır doktor gebelık suphen oldugu ıcın rısklı bı enfeksıyon oranın yoksa.

Ya dün baya int araştırdım değerler yükseliyormus ne kadar doğru bilmiyorum. Peki eğer döllenme süresindeyse enfeksiyon varsa gebeliğe engel olur mu
gebelıge engel olacak duzeydeyse evet etkıler olusumunu. gebelık olustuktan sonra da bebege etkılsı olacagından tedavı edılmelı her turlu doktora gıtsen ıyı yanı. dollenme 1 gunluk olay. 1 hafta 10 gun suren bebegın rahme yerlesmesı.

gebelıge engel olacak duzeydeyse evet etkıler olusumunu. gebelık olustuktan sonra da bebege etkılsı olacagından tedavı edılmelı her turlu doktora gıtsen ıyı yanı
Ayy insaAllah engel olusturmaz dün aniden basladı gece 2 lere kadar uyuyamadım 11.30 da randevum var gidecem doktora görünecegim. Daha öncede yasadım şu enfeksiyın olayını ama hiç böyle ani bir şekilde baslamadı

İnsaAllah ciddi bir risk olusturmaz daha çok yeni evliyim pek bilmiyorum da araştırmalar yapıyorum ama herkes bsy söylüyor

İnsaAllah ciddi bir risk olusturmaz daha çok yeni evliyim pek bilmiyorum da araştırmalar yapıyorum ama herkes bsy söylüyor
gecmıs olsun . bunda pek soylencek bı soz yok aslında ıkılemde kalınacak gıbı. ne gıbı seyler duydun bılmıyorum da. bugun doktorun acıklar sana durumu.

gecmıs olsun . bunda pek soylencek bı soz yok aslında ıkılemde kalınacak gıbı. ne gıbı seyler duydun bılmıyorum da. bugun doktorun acıklar sana durumu.
Ya şu değerler konusunda kimi yükselir diyor kimi yükselmez diyor 0.olanların bile değerinin çıktığını söylüyorlar

Ya şu değerler konusunda kimi yükselir diyor kimi yükselmez diyor 0.olanların bile değerinin çıktığını söylüyorlar
dollenme olduktan 8 9 gun sonra kanda yukselmeye baslıyo. halıyle 7. gun olcturen 0 ı gorunce bı gun sonra baktırsa artısını gorur. yukselır yukselmez dıye bısey yumurtlama gununu bılmeyen kısı ıcın denemez:) zamanla alakalı bısey bu. dollenmeden sonra gecen sureyle alakalı.

Gebelik var mı? yok mu ? Bilmem ama idrar yolu enfeksiyonu olduğu kesin .. Bir doktora gitseniz iyi olur. Hamilelikte risktir enfeksiyon
Doktora gidecem bugün işte insaAllah ciddi bir durum yoktur. 3 aylık evliyim iki defadır enfeksiyon geçiriyorum

dollenme olduktan 8 9 gun sonra kanda yukselmeye baslıyo. halıyle 7. gun olcturen 0 ı gorunce bı gun sonra baktırsa artısını gorur. yukselır yukselmez dıye bısey yumurtlama gununu bılmeyen kısı ıcın denemez:) zamanla alakalı bısey bu. dollenmeden sonra gecen sureyle alakalı.
Hımm anladım çok teşekkür ederim yaa 😊🌸 3 aylık evliyim pek bilmiyordum şu yumurtlama döllenme falan. O zaman benim gebe kalma durumum %40 olmalı öyle mi 😊

Hımm anladım çok teşekkür ederim yaa 😊🌸 3 aylık evliyim pek bilmiyordum şu yumurtlama döllenme falan. O zaman benim gebe kalma durumum %40 olmalı öyle mi 😊
oo olasılıklara hıc gırme :)) 1 ayda yuzde 10 falan. 3 4 ayda yuzde 50 ama o da sorunsuz supppperrr hucrelerle mumkun :D cok farklı hesaplayan da var tabı:) evlılıgın ılk 6 ayında olmaması bıle normal karsılanır. 1 yıla kadar ugrasma normal denıyor hatta yanı 1 yılda anca yuzde 80 olasılıklara yukseliyo. sen cok ıstıyosan bebısı bı ovulasyon testıne basla. o da ayrı bı stress dert tabı her bunyeye ıyı gelmeyebılıyo

2,30 değeri hamilelik değildir ki.doktor mu dedi hamilesiniz dye?

oo olasılıklara hıc gırme :)) 1 ayda yuzde 10 falan. 3 4 ayda yuzde 50 ama o da sorunsuz supppperrr hucrelerle mumkun :KK70: cok farklı hesaplayan da var tabı:) evlılıgın ılk 6 ayında olmaması bıle normal karsılanır. 1 yıla kadar ugrasma normal denıyor hatta yanı 1 yılda anca yuzde 80 olasılıklara yukseliyo. sen cok ıstıyosan bebısı bı ovulasyon testıne basla. o da ayrı bı stress dert tabı her bunyeye ıyı gelmeyebılıyo
Ayyyy eşim zaten heeeergün heeeergün bebekte bebek neden olmadı neden olmuyor diye beni zaten o strese koydu ovulasyon nasıl kullanılıyor bilmiyorum 😁 bir yıla kadar adam hasta olur çok sabırsız 😁

2,30 değeri hamilelik değildir ki.doktor mu dedi hamilesiniz dye?
Hayır gitmedim daha bugün gidecem doktora işte adetime 7 gün var daha adet olmazsam o zamana kadar değerler yükseliyormus kanda çıkmaması normal deniliyor ben çok acele ettim

Ayyyy eşim zaten heeeergün heeeergün bebekte bebek neden olmadı neden olmuyor diye beni zaten o strese koydu ovulasyon nasıl kullanılıyor bilmiyorum 😁 bir yıla kadar adam hasta olur çok sabırsız 😁
:21:gelecegı zamanı beklıyodur:) ha dıyınce kek pısırır gıbı olsa :dondurma: eger kotrol ettırmedıysen bı hormonlarına yumurtlama fonksıyonunu kontrol ettır esın de spermlerıne baktırsın.bu saglıklı gebelık ıcın de onemlı ılla sorun oldugunda bakılmaz. sonra gun asırı ılıskıye devam :)

Back
X