teşekkürler kızlar doktora gittiğimde iltihabın geçtiğini söylemişti 1 ay oldu gideli,dün başka bir doktora gittim o hala var olduğunu ama 1 ay öncce çok güçlü iğne ve antibiyotik kullandığım için şuan bi ilaç veremeyeceğini söyledi,bilmiyorum işte ne yapsam,hepinize teşekkürler
bendede idrar iltihabı varmışdoktor ilaç tedavisi verdi ama sizce ilaç tedavisi bitene kadar birleşme olmamamalımı,sakıncalımı ? :s
Ben de kaç gündür uğraşıyorum sistitle..ilaçlar fayda etmiyor. Ama mandanoz kaynatıp suyununu içmeyi denedim, içine biraz limon ve şeker katarak. tadı çokta iyi değil ama hastalığıma iyi geldi. Önemli olan kısım burası. Size de tavsiye ederim. Hem vücudun neresinde iltihap varsa hepsini söküp atıyormuş. Sadece, hamilelerin içmesi önerilmiyor, o da düşüğe sebebiyet verdiği için. Herkese acil şifalar arkadaşlar.
arkadaşlar 14 haftalık hamileyim. hamilelliğimden önce de sonra da iltihap hep vardı. dün sağlık ocağında test yaptırdım geçmiştir düşüncesiyle ama yine çıktı. pazartesi kadındoğuma gidicem ama korkuuyorum bebeğime zararı olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?