• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolu iltihabı ve akıntı

teşekkürler kızlar doktora gittiğimde iltihabın geçtiğini söylemişti 1 ay oldu gideli,dün başka bir doktora gittim o hala var olduğunu ama 1 ay öncce çok güçlü iğne ve antibiyotik kullandığım için şuan bi ilaç veremeyeceğini söyledi,bilmiyorum işte ne yapsam,hepinize teşekkürler

canım papatya çayı iç hergün ama uzun süre kulan bendede aynı sorun vardı sıksık böbrek ve idrar yolu iltihaplanması ve tabi akıntı ben bunu papatya çayıyla atlattım 3 ay sürekli içtim kaç yıldır bende iltihap falan kalmadı okadar etkiliki benim anneme de önermiştim kanser olduğunu böylelikle anlamıştık rahim kanseri faydası olduğuna eminim yani dene geçmiş olsunyerimseniben

basımın belası sistit ssenden nefret ediyorum...:umursamaz:

esinizde sizde iliski oncesi gerekliği temizliği yaparsınız ve sonrasında siz w.c. ye gidip idrarınızı yapın bi problem olucağını sanmıorum

temizliği önde arkaya doğru
gün aşırı iç çamaşırı değişkliği
pamuklı iç çamaşırı kullanmayı
çıplak ayakla yere basmamayı
havuza girmemeyi
ıslak mayo ile durmamayı
iç çamaşırlarınızı ütülemeyi
beliniz açık dolaşmamayı
ihmal etmeyin ben tahsis yaptım bu konudaaa bas belası sistittttt yüzündenn mafoldumben

bende iki kere yakalandım bu illete. ne çektiğimi bir ben biliyorum birde eşim.o nasıl bir sancıdır allahım doğum sancııs bile ondan iyidir ki onun bir sonu var çünkü. bunun yok ...
ben günlerce hastahanede yattım ki ilk olduğumda kıızm 1 yaşındaydı ve ilk adımlarını göremedim. o çok koyuyor bana.bende de oldu beyaz akıntı o dönem, muayene oldum yara var dedi dr. ialç tedaviisyle gittiler.şimdi hiç yok allaha şükür.

ama sizlere bir bilgi vermek istiyorum. normal de bütün kadınlarda akıntı olur o doğurganlık simgesidir bir nevi. ayrıca akıntıyla vajina kendi kendini temizler.
normal akıntı renksiz ve kokusuzdur. eğer akıntının renginde bir değişiklik veya kokusunda bir değişiklik olduğunda hiiiiç ihmal etmeyin. hamen bir dr gidin mutlaka bir problemi vardır vajinanın ki kendini o şekilde gösterir. bu sayede de büün kadınlar kendi kontrollerini kendileri yapmış olurlar.!!!...-tatlicadiarzu-

Ben de kaç gündür uğraşıyorum sistitle..ilaçlar fayda etmiyor. Ama mandanoz kaynatıp suyununu içmeyi denedim, içine biraz limon ve şeker katarak. tadı çokta iyi değil ama hastalığıma iyi geldi. Önemli olan kısım burası. Size de tavsiye ederim. Hem vücudun neresinde iltihap varsa hepsini söküp atıyormuş. Sadece, hamilelerin içmesi önerilmiyor, o da düşüğe sebebiyet verdiği için. Herkese acil şifalar arkadaşlar.

Arkadaşlar bende bu sistit denilen illetle mücadele içindeyimmm
ılk seferinde fitil verdi dr. geçti sonra yine hortladı bu sefer antibiyotik verdi yine geçti. Ama şimdi yine çıktı ve bunlar peşpeşe oldu arada zaman yok yani...
Şimdiyse ne yapcam bilmiyorum, ilaçta kullanmak istemiyorum antibiyotik felan. Bi buscopan iyi geliyo o daha az zararlı bi ilaç diye onu kullanıyorum dayanamadığım zamanlarda.
Yalnız dikkat ettim hep ilişkiden sonra hortluyo sanırım kendimi rahibe ilan edicem mafoldumben

bebişim kesın sonuc dun cıne5 dr bıdaha soledı onayladı bıdaha solemek ıstıyorum
ada cayı yesıl cay we karısım ıcın hazırladım benım cıwan percemı papatya we defne otunu al karıstır sabah aksam sıcak suda bı lt suda kaynat ıc gun ıcınde ıkı haftada hersey gecer cıwan percemı cok kuwwetlı bısı karısımı dr tawısye edıyor onu da belırktmek ıstyorum opuyorum janım mutlaka deneyın kızlar bu ıltabı soken cok ıyı bı karısım ıcwan percemı papatya we defne optum kızlar

slm bayanlar eğer yaran varsa küçükde olsa o çok fazla akıntı ve koku yapıyor
bence sende yara olabilir bendede var çok küçük ama marifetleri büyük:))) pis yara.....

bendede iltihaplanma var aynı zamanda koku yapıyo ilaç kullandım ffalan verdi dr şimdilik geçti bakalım inşallah yine tekrarlamaz çocuk istiyorum çümki oda zorlaştırıyo tabiki olmasını.hepinizin allah yardımcısı olsun kızlar.

bendede idrar iltihabı varmış :( doktor ilaç tedavisi verdi ama sizce ilaç tedavisi bitene kadar birleşme olmamamalımı,sakıncalımı ? :s

canım tedavi bitene kadar birleşme olmazsa iyi olur. bende sistit geçirdim üstelik evliliğimin ilk üç ayında, çok zor oldu. birleşme olduğunda tedavi zorlaşıyor. üstelik eşine de bulaşma ihtimali de var. onun için dikkat et canım. ama eşin korunarak yapabilirsiniz.

Ben de kaç gündür uğraşıyorum sistitle..ilaçlar fayda etmiyor. Ama mandanoz kaynatıp suyununu içmeyi denedim, içine biraz limon ve şeker katarak. tadı çokta iyi değil ama hastalığıma iyi geldi. Önemli olan kısım burası. Size de tavsiye ederim. Hem vücudun neresinde iltihap varsa hepsini söküp atıyormuş. Sadece, hamilelerin içmesi önerilmiyor, o da düşüğe sebebiyet verdiği için. Herkese acil şifalar arkadaşlar.

canım bende de vardı sistit, üç ay kadar tedavi oldum. bol bol su iç. ilaçlarını dikkatli ve düzenli kullan. ben elma sirkesi içiyordum. bir bardak suya bir çay kaşığı kadar elma sirkesi katıp içiyordum. çok iyi geliyor. iltihap, kum, taş ne varsa temizliyor. tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile5

evet aslında haklısın ama bende sürekli vardı daha yeni geçti ilişkiyede girdik hep aslında müikrop kapıyo dah acok ama nbalım oluyo işte.:kedi::

arkadaşlar bende bu sistit hastalıyla mücadelşe ediyorum şu an bi ilaç kullanıyorum ama bi faydasını görmedim bende akıntı yok ama sürekli karnımın alt kısmında bir ağrı yanma ve idrar yaparken acı var bi sorum olucak acaba bu sistit hamile kalmaya engel olabilirmi çünkü bir yıldır evliyim 9 ay önce bir düşük yaptım ve ne yaptımsa hamile kalamdım doktorlar hiçi bişey olmadığını söylüyo bu sorunu yaşayıp hamile kalan varmı sevgiler...

kızlar meraba benim de sık idrara çıkma sorunum var..yanma ağrı yok..sadece sık idrara çıkma sebebi nolabilir acaba..idrar yolu enf. geçirdim ama sadece sık sık idrara çıkıyorum..inş sorun yoktur...

idrar yolu enfeksiyonu geçirdim diyorsun,ya enfeksiyona sebep olan bakteri tam temizlenmedi aktif yani,yada şeker,kan şekerini bi ölçtür.......

ıdrara çıkarken yanma yada kaşıntı yoksa , akıntının renki şeffaf yada beyaz ve de kokusuzsa , normal kabul ediliyor ve hiçbir zaman geçmiyor. 6 yıldır uğraşıyorum, doktorumun geçmez,fizyolojik birşey demesine rağmen sayısız idrar testi yaptırdım, iltihap yada üremeye rastlanmadığı için ilaçta verilemiyor. Hala devam ediyor alıştım artık :(

bende idrar yolu iltihabı oldum ve sebebi üşütmek değil bakteriden dolayı.8aylık evliyim evlenmeden önce böyle bişsey yoktu.evlendikten sonra çok daha dikkat etmek gerekiyor sanırım.bende muayene için kadın doğum doktoruna gitmiştim hrşey çok normal yalnız akıntı var dedi ve fitil verdi.verdiği ilaç çok işe yaradı.herhangi bir yaradan bahsetmedi. hepinize geçmiş olsun...

Ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum. Gıda alerjisi tetiklemiş. Çok kötü bir şey bu ya. Çok canım yandı.

Normalden daha koyu beyaz renkli pıhtı gibi akıntı vardı. Anlayamamışım. Sancılar saplanınca yanma başlayıncaya kadar anlamadım
.

arkadaşlar 14 haftalık hamileyim. hamilelliğimden önce de sonra da iltihap hep vardı. dün sağlık ocağında test yaptırdım geçmiştir düşüncesiyle ama yine çıktı. pazartesi kadındoğuma gidicem ama korkuuyorum bebeğime zararı olur mu.

Son düzenleme:
arkadaşlar 14 haftalık hamileyim. hamilelliğimden önce de sonra da iltihap hep vardı. dün sağlık ocağında test yaptırdım geçmiştir düşüncesiyle ama yine çıktı. pazartesi kadındoğuma gidicem ama korkuuyorum bebeğime zararı olur mu.

merhaba doktora gittinizmi merak ettim

Back