kızlar idrar yollarımda iltihap vardı hatta böbreğe vurmuştu iğne ve ilaçlarla geçti.yalnız bende sürekli beyaz akıntı oluyor ilişki esnasında da normalde de oluyor.bu herkeste olurmu yada ne sıklıkla oluyor bu durumda olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
BENdede beyaz akinti geliyor surekli ic camasiri deyistirmek zorunda kaliyorum... bana soylenen dogurgan kadinlarda oyle akintinin gelmesi normalmis.... ama yinede icinin rahat etmesi icin doktorada gidebilirsin :1no2:
Bir jınekoloğa gitmende fayda var benımde aynı senin gibi böbreklerime vurmuştu sürekli bir akıntım vardı vajinal yara çıktı bendede dondurdum şimdilik
sürekli vajinal akıntı yara yapıyormuş bendede var(
daisy66 idrar yolu iltihabı(sistit)ben tam 4 yıldır bu illetle boğuşuyorum ama bir netice alamadım şuanda yazarken bile canım çok yanıyor.iğne ilaç ne verdilerse kullandım geçiyor sonra tekrar başlıyor kronikleşti artık bunun bir çaresi varmı bilmiyorum.ayrıca beyaz akıntı bendede hep var bekarkende vardı.bir arkadaş mantar olabilir demiş ama mantar akıntısı kesik kesik çökelek kıvamında oluyor onu ayırdetmek lazım onun dışında beyaz olan akıntı bir normal her kadında olağan şekilde var birde vajinit vs. sebepleri olabilir hekime başvurmanı tavsiye ederim geçmiş olsun canım
bende bir ara idrar yolu enfeksiyonu olmuştu iğrenç birşey... Dr gittigimde ilaç tedavisi vermişti bana kısa bir süre sonra geçti ve gerçekten sürekli akıntı yaraya dönüşebiliyor ve doktorun söyledigi en büyük sebebin su içmememdn kaynaklandıgnı söylemişti.. Günde en az 2 litre su içmeliymişm
evet su idrar yollarını temizlediği için çok yararlı ama evlilikte tek başına koruma sağlamıyor sürekli mikroba açık oluyoruz ben bugün genital bölge için likid temizleyici aldım mikropların üremesini engelliyormuş birde bu şekilde deniycem inş. işe yarar
teşekkürler kızlar doktora gittiğimde iltihabın geçtiğini söylemişti 1 ay oldu gideli,dün başka bir doktora gittim o hala var olduğunu ama 1 ay öncce çok güçlü iğne ve antibiyotik kullandığım için şuan bi ilaç veremeyeceğini söyledi,bilmiyorum işte ne yapsam,hepinize teşekkürler
Bende de idrar yolu enfoksiyonu oldu hatta bu kis hastanede yattim,simdilik bir sorunum yok belki de hastanede yattigim icin tedavim dogru yapilmistir bilmiyorum ama bildigim birsey var ki o da usutmek bu hastalik icin tehlikeli yani tekrarlayabilir bunun akintiyla bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum cunku bende boyle bir sorum olmadi,fakat ayaklardan soguk alinca biraz yanma hissim oluyor hepimize gecmis olsun..
ayyyy canım tam 7 sene uğraştım ben bunnla benimkisi balayı hastalığıymış mikrop kapmışım böbreklere vurdu taş oldu ama çoook iyi bi prof e gittim çapada allaha şükür şuan hiçbi şey yok mehmet akif karana çooook tşkr ediyorum beni iyileştirdigi için
ben 8 aydır çekiyorum bu derdi.Allah herkese acil şifalar versin,çeken bilir bunun sıkıntısını...berbat bişey.yazarken bile hissediyorum acısını yaniii.kaç antibiyotik ilaç ve iğne kullandım ama banamısın demiyor..bi çaresi olmalı bunun yaaa
Kızlar ben de sürekli sistit oluyordum en son gittiğim doktor antibiyotik vermedi onun yerine solgar ya da gncnin yaban mersini( cranberry olarak geçiyor) kapsulünü almamı ve günde 2 defa sabah akşam kullanmamı söyledi.İlacı kullanmaya başladığımdan beri hiç tekrarlamadı. Sizlere de öneriririm.
benimkide balayı sistiti ama geçmek bilmedi yahu sürekli tekrarlıyor kronikleşti galiba.üroloğum yılda iki kez tekrarlaması her kadında normaldir diyor.
birde kızlar ilişkiden hemen sonra içilen bir ilaç önermişti tahriş sonucuda sistit tekrarlayabiliyormuş
muş,muş,muş çaresi yokmu bunun?
bşy sorcm bnm de çok kçkken idrar yolu enfeksiyonu avrdı üşütnce çok acıordu ve tuvaltmi yapamıordum bide kan geliordu tuvaltmi yprken ve şmdi de bazen kesk kesk akıntm oluor bnnla bi ilgisi olblrmi??
peki kızlar siyah akıntı neyin habercisi?
bende bununla uğraşıyorum bu ay simsiyah bi akıntı parça parça et?
nedir bu anlamış değilim..
bu gün yarın adet olmam gerek...
hapla korunuyorum ayrıca.....
of yaa offf...........
kızlar bu durum bendede olmuştu.acayip derecede bi kaşıntı ne uyuya biliyom ,nede hiçbir yerde durabiliyordum.birde bunun üzerine idrarımı yaparken yanma birlikte kanamada oluyordu doktora gittim.idrar bölgesinden mikrop kpmışım az kalsın böbreklerimebulaşacakmış. dr tam zamanında gelmişsin dedi
kızlar böyle şeyler ihmale gelmemeli.antibiyotik ilaçlarla kurtuldum allaha şükürler olsun.
mrb kızlar bende 4-5 gündür bu hastalıkla uğraşıyorum:bbo: .ne yaptıysam bi türlü geçmedi rahatlayamadım.doktora gittim idrar testi yaptı ama test temiz çıktı. nasıl temiz çıktı anlamadım ben kaç gündür acı sızı içinde kıvranırken:sm_confused:.böyle bişey olabilir mi veya neden olmuştur?