İdrar yolu iltihabı olanlar yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.Çok uzun zamandır idrar yollarımda iltihap var iğne,ilaç herşey denendi ama çözüm olmadı.İyi geldiğini duyduğum maydonoz,ayva yaprağı,böğürtlen yaprağı gibi bitkileri de denedim.Acaba aranızda bu rahatsızlığı olup ta bitkisel tedaviyle kurtulan var mı?Paylaşımda bulunacak arkadaşlara şimdiden gönül dolusu şükranlarımı yoluyorum.

canim bende de dogustan var idrar yollari iltihabi, hastanelik olacak kadar hemde. misir püskülünü kaynatip suyunu ictim sip diye kesti bi dene istersen hemde mevsimi

benimde proplemim var yillardir cekerim bende b ende kurtulamadim bu hastaliktan ben de ciplak ayakla tasin ustune basayim ondakiaka felan hemen usuturum rtesi sabah doktora giderim anti biyotik verir gecer ama kokten iyilesmiyor ben bbilmiyorum nasil iyilessek
alahim daha buyuk derdt vermesin

ben ayı üzümü denedim ama hamile kaldıgımda bırakmak zorunda kaldım.. bunuda alman sitesinden okumustum.. birde bagışıklık sistemini geliştirmelisin vitamın falan almayı dene cnm

arkadşlar ben çişimi bile yapmakta zorlanıyodumm mide bulantıs ve kaırn aglrsla acillik oldum..nette dolaşrken soğan suyu kürünü okudum..sabahları ve akşamları ac karnına orta boy beyaz soğanı 5 6 dk haşlıyorum suyunu içiyorumm..koku yapmıyo korkmayın. onun içinde karafil kurusunu haşlayıp şişye koydum onuda üsütne içiyorum kokmasın diye...oda etkli baş agrısan iyi geliyo

bende bu konuda cekenlerdenim evlendikten sonra oldu bende kac defa acillik oldum usumeden oldugunu bilmiyordum son hastalandigimda anladim simdi her zaman corapli ve atletli geziyorum ve gunde 2 litre su iciyorum maden suyuda iyi geliyormus kizlar allaha sukur bir yildir yok bakalim cunku cok dikkatliyim

Arkadaslar bende evlenene kadar idrar yollarindan hic rahatsiz olmamistim ama evliligimin 2.gununde acillik olunca tanistim maalesef.Doktorun verdigi antibiyotigi ( cok igrenc bir tadi oldugu icin tamamlamamistim ve haliyle o da tekrarladi .Ama simdi ara ara kizilcik yapip iciyorum, gunde bol bol su iciyorum ve bogurtlen kaynadip iciyorum 5 aydir hic bir siKIntim yok.

bendede vardı ben soğan suyu içmiştim sabah ve akşam herşeye devaymış tv. dr.da söylemişti yarım soğanı kaynatıp bir su bardağı akşam diğer yarısıda akşama kaynatıp iç yararını göreceksin tazen yapman daha iyi...şimdiden geçmiş olsun

dut antibaktriyel bir meyve imiş ..ibrahim saraçoğlu dedi...iyi geliyormuş..fakat üstüne su içilmiyecekmiş..en önemlisi tek birşey üşütmemek...

kızlar bendede son zamnalarda baş dönmesi mide bulantısı ve kusma oluyordu gastenolojıye gözükmem gerektıgını söylediler ne yersem anında çıkarıyorudm ultrasyon sonuçlarımda bişey çıkmadı tahlilimde doktor midemden şüphelenirken idrar yolu iltihabın var dedi peki sizdede benım gibi mide bulantısı baş dönmesi kusma yapıyormu bir sürü antıbıyotuk verdi doktor bakalım nolcak daha öncesindede vajınal kaşıntım vardı ama doktora gıtmemiştim

idrar yolu problemleri için kesin çözüm :

Eki Görüntüle 601414

ekteki resme bakın

1, 55, 6, 11, 12, 13 noktalarından kalı hacamat ek olarak her iki bacaktan 125, 126, 131 ve 140, 143 noktalarından kuru hacamat yaptırın sorun çözürü bi iznillahi teala

canım ben de bugun acillik oldum 3 ağrı kesici bir şişe serum yedim bende de mide bulantısı kasık ağrısı elde ayakta ve baş bölgesinde uyuşma ani üşüme titreme ve sonuç acil hastanelik oldum ve şuan hala midem bulanıyor ben ürolojiye gideceğim bu işe çözüm bulmalıyım dayanılmaz bir sancısı var

Ada cayı cıvan percemı ekınızeyyayı aal karıstır harmanla gunde ıkı bardak ıcıceknsekıldeee ıc ıdrar yolu enfeksıyonun bır ayda gıderr duzenlınyapılmasınsart

Ben de çok çektim bu dertten. 6. Senem bu. Benim cinsel hayatım başladığından beri var ve cinselliğe ara verip 15 gün sonra falan olursa hemen enfeksiyon tekrar ediyor. Antibiyotik ile iyileşiyorum ancak. Bir de bol su. Su kadar önemlisi yok. Günlük ped kullanmayın..

Canım Merhaba;

Bende evlendikten sonra cinsel ilişki sonrası hep sistit olup defalarca ilaç kullandım geçti fakat her ay her ay. 5 yıllık evliyiz çocuk olmaması sebebiyle doktora gittiğimizde eşimde lokosit yani enfeksiyon çıktı. Eğer ilişki sonrası sistit oluyorsan eşin bir doktora görünsün... Enfeksiyon ondan sana bulaştığı için sen ne kadar tedavi olursan ol her ilişki sonrası tekrar bulaştırıyor. Çözüm eşinle birlikte tedavi olup sorunu kökten çözmek :)

Hepsını karıstırıp Sallama cay grammaj olcusu ıcın
Enfeksyon sıstıs vs cok ıyı gelıyor bir de bol ayran için

ısırgan ve soğan suyu.sabah ac karnına ısırgan kaynatıp içtim akşamları soğan şükürler olsun kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…