E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kızlar bendede son zamnalarda baş dönmesi mide bulantısı ve kusma oluyordu gastenolojıye gözükmem gerektıgını söylediler ne yersem anında çıkarıyorudm ultrasyon sonuçlarımda bişey çıkmadı tahlilimde doktor midemden şüphelenirken idrar yolu iltihabın var dedi peki sizdede benım gibi mide bulantısı baş dönmesi kusma yapıyormu bir sürü antıbıyotuk verdi doktor bakalım nolcak daha öncesindede vajınal kaşıntım vardı ama doktora gıtmemiştim
idrar yolu problemleri için kesin çözüm :
Eki Görüntüle 601414
ekteki resme bakın
1, 55, 6, 11, 12, 13 noktalarından kalı hacamat ek olarak her iki bacaktan 125, 126, 131 ve 140, 143 noktalarından kuru hacamat yaptırın sorun çözürü bi iznillahi teala
Ben de çok çektim bu dertten. 6. Senem bu. Benim cinsel hayatım başladığından beri var ve cinselliğe ara verip 15 gün sonra falan olursa hemen enfeksiyon tekrar ediyor. Antibiyotik ile iyileşiyorum ancak. Bir de bol su. Su kadar önemlisi yok. Günlük ped kullanmayın..
Ada cayı cıvan percemı ekınızeyyayı aal karıstır harmanla gunde ıkı bardak ıcıceknsekıldeee ıc ıdrar yolu enfeksıyonun bır ayda gıderr duzenlınyapılmasınsart
Ölçüleri nedir bu karışımın siz mi kullandınız bunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?