• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Idrar yolu iltihabı denilen illet :'(

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
Merhaba arkadaşlar bu hastalığa yakalananlardan biride benim üstelik çok yanlış bir zamanda yakalandım.Okuluma ve dersaneme devam edemiyorum 5 gündür ayrıca önümde 150 gün sonra gerçekleşecek olan çok önemli bir sınav var.Benim en yakın zamanda bu hastalıktan kurtulmam lazım bana önerileriniz nelerdir? çok mağdur durumdayım ve ayrıca panikatak hastasıyım yani demek istediğim benim bu hastalıktan en yakın zamanda kurtulmam gerek bana lütfen yardımcı olur musunuz?? :(

Bana verilen ilaçlar şunlar; aşırı sancılarım olduğu için ağrı kesici Voltaren diğer ilaçlarımda Biteral,piyeloseptyl,buscopan

Bol bol girabolu tüketmeni tavsiye ederim. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Sivas ve Kayseri'de yetişen bu meyve idrar yolları için mükemmel bir ilaç hem de hiç yan etkisi yok :) Araştır bir umarım satılan bir yer bulursun acil şifalar:)

Hemen eczaneden bir antibiyotik almalisin, ilerleyebilir. Antibiyotik bittikkten sonra da bitkisel caylari sürekli icebilirsin. Gecmis olsun.

Bol bol girabolu tüketmeni tavsiye ederim. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Sivas ve Kayseri'de yetişen bu meyve idrar yolları için mükemmel bir ilaç hem de hiç yan etkisi yok :) Araştır bir umarım satılan bir yer bulursun acil şifalar:)

gilaburu herhalde aktarlarda bulabilirim.tahminen ne kadardır bi fikrin var mı canım ?

Hemen eczaneden bir antibiyotik almalisin, ilerleyebilir. Antibiyotik bittikkten sonra da bitkisel caylari sürekli icebilirsin. Gecmis olsun.

antibiyotikler maalesef mideme dokunuyor canım ama kullanıyorum yinede.bitkisel çaylardan hangisini içmem gerek o konuda bilgilendirirsen sevinirim :)

İnan ki bilmiyorum arkadaşım ama çokta pahalı olduğunu sanmıyorum çok şifa bulacağından eminim iznallah. Denemeni ve bizimle paylaşmanı isterim..

İnan ki bilmiyorum arkadaşım ama çokta pahalı olduğunu sanmıyorum çok şifa bulacağından eminim iznallah. Denemeni ve bizimle paylaşmanı isterim..

bitkisel çaylara gerek kalmadan ilaçlar ve birde özellikle tere ile kurtuldum bu illetten tere otunu kesinlikle öneriyorum.ama bu sinsi bir hastalıkmış tekrarlama olasılığı yüksekmiş bu sebepten fazla üşütmemek sıkı giyinmek ve buna bağlı bir çok sebep olacak şeylerden kaçınmak gerekiyormuş kızlarr :)

bu bi tür meyve..
ben de sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim ve böbreğimde kum safra kesemde çamur var.
gilaburu sayesinde aştım bunları..tekrarlamaz umarım. iki ayda bir gilaburu suyu içiyorum.
ben litresini 15 tl ye alıyorum..

yanısıra:

günde 3 litre su iç. sakın ihmal etme suyu.
çamaşırını ütüle.
ara sıra genital bölgeni ve idrar deliğini sirkeli pamukla sil.
adaçayı, ısırgan otu, kiraz sap, kekik çayı gibi çayları iç. ama abartma.

Ihlamur bana çok fayda ediyor sistit olduğumu farkettiğimde günde iki kupa ıhlamur bol bolda su içiyorum

bu bi tür meyve..
ben de sık idrar yolu enfeksiyonu geçiren biriyim ve böbreğimde kum safra kesemde çamur var.
gilaburu sayesinde aştım bunları..tekrarlamaz umarım. iki ayda bir gilaburu suyu içiyorum.
ben litresini 15 tl ye alıyorum..

yanısıra:

günde 3 litre su iç. sakın ihmal etme suyu.
çamaşırını ütüle.
ara sıra genital bölgeni ve idrar deliğini sirkeli pamukla sil.
adaçayı, ısırgan otu, kiraz sap, kekik çayı gibi çayları iç. ama abartma.

haklısın tekrarlamaması için şu gilaburunu denemek şart

benimde bir türlü geçmior sistitim. kullanmadığım antibiyotik kalmadı :(

canım antibiyotik kullanda ama bitkisel yöntemleri de denemelisin derim gilaburu nu denedin mi mesela ? birde tere otu ve maydanoz suyu kesinlikle denemeni tavsiye ederim :)

bu giraboluyu hamilelerde kullanabiliyormu acaba?

Ben suyunu içiyorum bir sakıncasını görmedim tabii hiçbir besin gibi aşırıya kaçmamaya özen göstermek lazım. (:

bende bir ara oldum doktorum cipro 500 onerdı ve geçtı kesın doktora danısmalısın geçmıs olsun

Merhaba, cipro 500 suan ben de kullaniyorum, sizin hemen gecti mi peki?? Benim ilaca baslayali 5 gun oldu, hafifletti ama tamamen iyilesemedim. Size kac gunde iyi geldi bu ilac? Ay illet bu sistit illet:'(

Back