İdrar yolu enfeksiyonu ve mide bulantısı

cupheadcudi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
12
0
42
Herkese merhaba,Eylül ün ilk haftasından bu yana idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum kilo kaybettim yoğun bir hiç geçmeyen daha doğrusu mide bulantısı yaptı.Cidden çıldırmak üzereyim çocuğuma bakamaz oldum ailem yardım ediyor yemek göresim yok sağ böbreğimde bir sızı var ama ultrsonda anlamlı birşey çıkmadı ama idrarda 11-12 lökosit çıkıyor kültürde üreme yok lütfen yardım edin midesi bulanan oldumu idrar yolları enfeksiyonunda yada böbrek sorunu yaşayıp midesi bulanan

Evt mide bulantısı yapar bol bol su icin

Evet gittim 1 ayın sonunda antibiyotik verdi cipro ama hala hissedersin ya geçmemiştir sık sık idrara çıkma ve sağ böbrekte bir sızı elimle yokladığımda ağrı var önce acaba mide mi dedim ama sanırım gastrit vs ülser hiç durmayan mide bulantısı yapmaz yani saniye geçmiyor bu sanki enfeksiyon kaynaklı hiç bu durumu uzunca yaşayan oldumu diye baktım 1-2 üye buldum 2022 de onlara da özelden yazdım ama cevaplayan olmamış ne yapacağımı şaşırdım şimdi adet oldum biter bitmez idrar vereceğim

Safra kesene baktır.

Baska bir sey olabilir mi? Safra bobrek tasi vs
Benim bekarken de evlenince de gecmeyen enfeksiyonum vardi adetle bile atamazdim kokusu rengi adette ki agrisi cok kotu yapardi
Ya doktor fitil verirdi ya da antibiyotik ama sonu asla yoktu
En son niolia yağını tesadufen kesfettim ve 3 ay icinde koku enfeksiyon agri sizi hicbir sey kalmadi
Niolia yagina ek dus alirken intim jel kullandim
İlaclar faydasiz bitkisel cozum ve intim jel cok faydali oldu iyi ki kullanmisim

Yok böyle birşey değil böbrek ağrımda var ama aynı zamanda geçmeyen mide bulantısı idrar testi tekrar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…