• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolu enfeksiyonu ve mide bulantısı

böbrek taşı, idrar yolu enfeksiyonu ve mide bulantısı yapar. böbrek taşı yada kum dökmeden de o enfeksiyon tamamen temizlenmez deniyor.

Herkese merhaba,Eylül ün ilk haftasından bu yana idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum kilo kaybettim yoğun bir hiç geçmeyen daha doğrusu mide bulantısı yaptı.Cidden çıldırmak üzereyim :( çocuğuma bakamaz oldum ailem yardım ediyor yemek göresim yok sağ böbreğimde bir sızı var ama ultrsonda anlamlı birşey çıkmadı ama idrarda 11-12 lökosit çıkıyor kültürde üreme yok lütfen yardım edin midesi bulanan oldumu idrar yolları enfeksiyonunda yada böbrek sorunu yaşayıp midesi bulanan
Merhaba bende aynı dertten muzdaribim idrar kültürü üreme yok lökosit var çok yüksek değil ama buna rağmen şiddetli mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum 3 litteye yakın su içmeme rağmen antibiyotik kullanmadan geçmiyor kusma, şimdide hamileyim tekrar aynı şeyler gerçekten çok mutsuzum kusma halsizlik doktorum antibiyotik de vermedi üreme yok diye

Back