İdrar yolu enfeksiyonu ve bel kalça agrısı

Sirkeli su terletiyordur. Tedavi edici bir etkisi yok, kullanmayi birakin iyice bunaltmasin sizi.
Acile gidin isterseniz ancak birde ortopedi dr una gorunun derim.

Ya annemde böyle benim. Tutuluyor boyundan aşağısı ama o dediğiniz kalça kemiği ve belden sonra ne hareket edebiliyor ne yatabiliyo, doktorlar hep ilaç fizik verdi ama bugün ilkdefa birisi omurilik iltihapi dedi bezmialemde.

Bana bir antibiyotik ( bol suyla alınan ve sonrasınsa yarım saat ayakta durulması gereken) bir vajinal fitil birde enfeksiyon ilacı yazdılar 10 gün kullandim şuan çok daha iyiyim ama bence genede bir ortapediye görünün belji daha farklı bir şey vardır

Kanda idrarda enfeksiyon olunca kemikte ağrı yapar
Benimde kanda enfeksiyon b12 eksik d vitamin eksik ağrı yapıyor doktora gittim b12 iğnesi verdi d vitamin damla kullanıyom ağrı çok zor bitki çayları içiyorum
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Gidicem mutlaka tatile denk geldi işte acılden baska kımse yok( banada daha etkılı bırsey gerekıyodu bence

gecmiş olsun insallah degıldır . İsmi bile korkunc .parol ıcıyorum banamısın demıyor

Gidicem mutlaka tatile denk geldi işte acılden baska kımse yok( banada daha etkılı bırsey gerekıyodu bence
Ama o kalça bacak kramplarını ben de çok ağır atlattım yolda yürürken ağladığımı biliyorum ama gerçekten enfeksiyon ilaçlarından sonra geçti o da fazla kilon var mı basenlerde veya kalçanda ani alınan kilolar da buna neden oluyormuş

Acilde ortopedik travmalara da bakiyorlar cihazlari var ,tamam enfeksiyonda vardir ama e gecmiyor iste belki birbirini tetikleyen baska bir seyler vardir

2 yıl önce falan bu şekilde belim agriyordu . Doktora gittik meğerse kum dönüyormuşum. Tabi kanda da enfeksiyon çıktı. Ultrasonla bakınca kum doktugumu anladılar. Bir de acildeki doktor çok kızmıştı geç gittim diye. Bel fıtığı ağrısı sanmıştım Boyle birşey de olabilir ,o yüzden en iyisi ultrason çektirmek.

ortopediye gitmistim yasin cok genc diyip hareketli sportif bir yasam onerdi, yaslilik agrisi bu yaslaninca daha da artar demislerdi bana, sol tarafim ozellikle tutmuyordu.

Ama kanda da varmis enfeksiyon.
Ikisi birden olunca bu kadar zorlanmanız normal.
Acile gidebilirsiniz belki daha etkili bir antibiyotik verirler,belki iğne olarak verirler bilemedim.
Klasiktir zaten hep tatillerde,hafta sonları olur o hastalık. 2 çocuğum var,bizde öyleyiz.

Siz dediğimi yabana atmayın.

Kum dökerken de dediğiniz tip ağrılar olur, enfeksiyona sebep olur.

Bu kadar sık enfeksiyon geçirme sebebini de araştırmalısınız.

Sglun acıle gıttım agrı kesıcı yaptı cok rahatlattı .birde şase ılac verdı

Siz dediğimi yabana atmayın.

Kum dökerken de dediğiniz tip ağrılar olur, enfeksiyona sebep olur.

Bu kadar sık enfeksiyon geçirme sebebini de araştırmalısınız.
Kac kere ultrasonlara gırdım .
Gece ıgne vuruldum rahatladım
Benımkı tamamen hastalıkta eklemler tutulurya o

ortopediye gitmistim yasin cok genc diyip hareketli sportif bir yasam onerdi, yaslilik agrisi bu yaslaninca daha da artar demislerdi bana, sol tarafim ozellikle tutmuyordu.
Evet hareketsızım .yaşlıları düşündüm gercekten kafayı yıcek bır agrı igne yaptırdım rahatladım 3 gundur bosa cekıyormusum

Ultrasonlara kac kez gırdım bısey yok
Bırtek bel ıcın gıtmedım ,ona gıdıcem
Benımkı hastalıkla heryerın tutulurya o
Boğaz enfeksiyonunda butun sırt
Bu alt taraf enfeksıyonda belım
Gece acıle gıttım ıgne yaptılar yumusadım resmen

Merhaba, benzer döküntüler yaşıyorum ben de. Gittiniz mi doktora, umarım geçmiştir ağrılarınız.

Belimde özellikle sağ böbrek üstünde ağrı oluyor. Bu ağrı sırtıma ve kalçama kadar vuruyor sanki. Kanda crp biraz yüksek ve idrar da lökosit çıktı. İdrarda yanma kan yok, ama o bölgede hat boyu bir sızı hissediyorum gün içinde. Üşütmüş gibi. Ultrasonda birşey görmediler. Antibiyotik verdi doktor geçmezse gel tekrar bakalım dedi. Biraz korktum açıkcası, benzer durumları yaşayan var mı

Merhaba umarım geçmiştir rahatsızlığınız. Gittiniz mi doktora acaba. Benzer durumlar yaşıyorum ben de, ne olduğundan da emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…