Böbrek civaBöbreklerinizle ilgili bir sorun olabilir mi? Belki kum döküyorsunuzdur.
Ayrıca vücutta enfeksiyon varsa maalesef kemiklerde ağrı, mide bulantısı vs yapabiliyor. Ancak sizinki bölgesel olunca enteresan geldi. Nefrolojiye gitseniz sanki daha verimli bir sonuç alırsınız.
rında agrım yok, ıdrardada agrı yok yanma yokBöbreklerinizle ilgili bir sorun olabilir mi? Belki kum döküyorsunuzdur.
Ayrıca vücutta enfeksiyon varsa maalesef kemiklerde ağrı, mide bulantısı vs yapabiliyor. Ancak sizinki bölgesel olunca enteresan geldi. Nefrolojiye gitseniz sanki daha verimli bir sonuç alırsınız.
İdrar yoku enfeksıyonu oldugumda boyle oluyor amaBel fitigi olabilir misiniz? Agrilar benim kuyruk sokumuma vuruyordu, fitikta agrinin illa belde olmasi gerekmiyor
Kas gevsetıcı ılac verdıler içtim hiçbir işe yaramadıİdrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz ama yaşadığınız belirtilerin bence onunla bir ilgisi yok. Fıtığa benziyor daha çok
İdrar yoku enfeksıyonu oldugumda boyle oluyor ama
Bence bu enfeksıyon tutulma yaptı kemıklerım kırılacak gıbı . Mılım mılım hareket edıyorum yatsam kalkamıyorum ,otursam yatamıyorum
Ikı kalcamın ortasında fecı kırılacak gıbı kemık agrısı
Pekı boyle olumca ne gecırıyor sızın agrınızı
Enfeksıyondan tutuldu buyun kemıklerım buda fıtık varsa daha kotulestırdı belkıde
Aglamaktan yoruldum kemık kanserı fılanım herhalde dıyorum bukadar agrıya ınsan vucudu dayanmaz
Bayılcak gıbı oluyorum agrıdan
Bılemıyorum 4 kezdır ıdrar yolu enfeksıyonu olunca bunlar oluyor .İdrar yolu enfeksiyonu ayrıca çıkıyor olabilir ama bu saydıklarınız çok başka
Annemde de aynısı olmuştu fıtıkta. Hemen bir uzmanına gözükmelisiniz onlar uygun tedavi söylüyorlar. Fizik tedavi, cerrahi işlem vb.Kas gevsetıcı ılac verdıler içtim hiçbir işe yaramadı
Ama ıdrar yoku enfeksıyonu olunca bunlar oluyor
4. Seferdır aynı oldu
Bel fıtıgı varsa bu tutulmayla katlanıyor demekkı acısı
Pekı nasıl gececek fıtıksada..cunku dayanamıyorum . 4 saatte bır parol ıcıyorum
Ikı kez kas gevsetıcı hıcbısey gecırmedı
Hafif yanma var gibi ama ne kasıklarda agrı ne akıntı vs bısey yokİdrar yolu enfeksiyonu geçen ay bende çok ağır geçirdim aynı kalça bel sırt ağrısı tutulması neyse işte yürüyemiyodm akıntı ve idrarda yanma varmı sizde de
Dünden beri koyuyorum oda terletıyor galıba . Sırkelı suyla sıldırıyorumCok gecmis olsun. Bende fıtık baslangici vardi, fizik tedavi ile iyilestim. Tedavi esnasinda havlulara sarilmis, parca psrca toplam 5kg luk sicak su torbasi koyuyorlardi. Belki sicak su torbasi size de iyi gelir
5 6 ayda bır gun ıcınde kalcamdan bacagıma bır agrı gırer ve kendı kendıne gecerAnnemde de aynısı olmuştu fıtıkta. Hemen bir uzmanına gözükmelisiniz onlar uygun tedavi söylüyorlar. Fizik tedavi, cerrahi işlem vb.
Cok tesekkurler 500 lük cıpro dıye bır antıbıyotık verdıler hala bır ıse yaramadıBende oluyorum dönem dönem ve en son epey aģır geçmişti ağrıdan duramıyordum. Tedaviyle düzeldi. Belirtilerimiz de benzerdi. Batma özellikle ani gelişen batma hissi bende de fazlaca farkli bölgelerde oldu.
Alt karın bölgesi,kaburgaların altında ve yanlarında ağrı olabiliyor idrar yolu enfeksiyonunda ama ilaçlara rağmen geçmezse tekrar doktora gidin tabi ki.
Birde bol bol su için.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Evet arastırdım onuda benzettım ,teshısı cok zor fılan dıyorÖncelikle gecmis olsun, enfeksiyon oldugunu dusunmuyorum. Tarif ettiginiz benzer agrilari ara ara bende yasiyorum lumbago*siyatik diye tanimlaniyor olabilir bel-popo kemikleri bazen de bacaklarima vuruyor. Aglayarak klozete otururdum, koltuktan kalkmak ya da yataga uzanmak zulum gibiydi. Doktor agrilarin icin igne yapabilirim ancak kilo ver, spora yuruyuse agriya ragmen devam et dedi. Kendi tavsiyeme gelince agir kaldirip cok is, temizlik yapmamak gerek.
Kronik hale geldiyse mutlaka ürolojiye gidin, nedenini araştırmaları lazım. Böbrek taşı, kum gibi bişey olabilir.İdrar yoku enfeksıyonu oldugumda boyle oluyor ama
Bence bu enfeksıyon tutulma yaptı kemıklerım kırılacak gıbı . Mılım mılım hareket edıyorum yatsam kalkamıyorum ,otursam yatamıyorum
Ikı kalcamın ortasında fecı kırılacak gıbı kemık agrısı
Pekı boyle olumca ne gecırıyor sızın agrınızı
Enfeksıyondan tutuldu buyun kemıklerım buda fıtık varsa daha kotulestırdı belkıde
Aglamaktan yoruldum kemık kanserı fılanım herhalde dıyorum bukadar agrıya ınsan vucudu dayanmaz
Bayılcak gıbı oluyorum agrıdan