İdrar yolu enfeksiyonu (sistit)

kuzum aynı dertten muzdariptim geçen ay maydonoz suyu birebir bu duruma. kaynat maydonozu iç hem sağlıklı hem işe yarar iki güne sabah aksam iç. ilaç olarakta purinol öneririm o da gayet etkili bu durumlarda gecmis olsun cok

Sağolasın kuzum kurtuldum o iletten çok şükür olmuyorum artık.Söylediklerin aklımda bir gün gerekirse yaparım maydanoz suyunu

benim de öyle maalesef. hatta idrarda kan falan da vardı geçen sefer. kendisinden karşı alerjiniz yoksa saşe formu olan bir ilaç iyi geliyor ve günde en az 2 litre su içmek. ayrıca idrar yolları antiseptiği kapsül de iyi geliyor. ama tekrarlayan sistitler ilerlediklerinde daha ciddi böbrek problemlerine yol açarlar. yine de doktora görünmekte fayda var. sürekli iç çamaşırı değiştirmek ve genital bölge temizliğini önden arkaya yapmakta çok önemli.

Sistit daha olmuyorum canım ama mantar sıraladı beni bu sefer aylardır sık sık tekrar ediyor kaşıntı akıntı oluyor kahvemsikadın olmak çok zor. Geçmiş olsun canım benden kan gelmemişti

Sistit daha olmuyorum canım ama mantar sıraladı beni bu sefer aylardır sık sık tekrar ediyor kaşıntı akıntı oluyor kahvemsikadın olmak çok zor. Geçmiş olsun canım benden kan gelmemişti
kadın olmak gerçekten çok zor. ama mantar için çok etkili ilaçlar var. jinekoloğunuzla görüşmelisiniz.

ben de balayında oldum havuzdan. çok zor geçti. ama sonra bir daha olmadı. pamuklu çamaşır giyip genital bölgenizin nemli kalmasını engelleyin. mantar üreyemez böylece.
Günlük ped de takıyorum çok akıntım oluyor diye o da tetikleyebilir mantarı takmadan da olmuyorçok kötü birşey gece kaşıntı uykudan uyandırıyor sinir bozucu bir de yara oluyor artık kaşıya kaşıyabekarken hiç böyle şeyler olmazdı evlendikten sonra sıraladılar beni enfeksiyonlar mantarlar

günlük ped olarak kotex kullanıyorum. size de öneririm çok memnunum. kaşıntı için de travazol krem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…