- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Sağol canım deniycem şimdi sana da geçmiş olsunCanım gunaydın geçmiş olsun elma sirkeli su ve nar ekşisi 2 yemek kaşığı ben hamileyim bende de vardı bunlarla çözüm buldum ınslalah seninde gecer
Geçse de çok zor geçiyor benimki 2 ayı bile bulmuyo canım ayda 2 defa oluyorum çok canımı sıkıyo artıkCanim o agri geldiyse istersen sirke komasına gir ilacsiz gecmez. benimde 2 ayda bi tekrarliyo bi sebep bulamadilar
Bilmiyorum ki canım ilk defa senden duyuyorum araştırıcamsistoskopi ile temizleme işlemi yapılmıyor mu belki faydası olur
Teşekkürler canım her yolu deniycem artık geçmesi içinKızılcık kaynat iç sabah akşam 1 bardak, bol su tüket
Saolasin canım ınslalah gecer ya hayırlıcaSağol canım deniycem şimdi sana da geçmiş olsuninşallah
İnşallah canım Allah razı olsunSaolasin canım ınslalah gecer ya hayırlıca
Bu rahatsızlıgım için iki defa doktora gittim korunmadıgım için fitille monurol verdi antibiyotik vermedi. Sürekli tekrarlıyor dediğiniz gibi rahim içinden de olabilir detaylı baktırmak lazımsürekli yaşadığınız bu durum sadece idrar yolundan kaynaklı bir mikroorganizmadan olmayabilir. iltihap rahim içinden vs de kaynaklanıyor olabilir. doktorunuzdan daha kapsamlı, başka bölümlerin de kontrol ettiği bir tarama talep edin.
Benimde aynıydı adet gecikmem oluyordu sonra hop sistit cipro antibiyotik 2. Gün adet 3. Gün sistit yok her ay aynı şeyi yaşıyordum urinonvef gıda takviyesi var ona başladım nette 30 35 tl ilk 1 ay sabah akşam 2 defa kullandım sonraki aylarda günde 1 alıyorum 3. Ayım şükür yok artık geçenlerde almayı unuttum baktım ateş basmaya belirti vermeye başladı hemen ilacı alıp yarım litre içip uyukladım 1 saate kesti deneyin bence bu arada her ay alıyorum 30 kapsül 1 ay yetiyor ve 30 tl 1 ay için hiç bir şeyGeçse de çok zor geçiyor benimki 2 ayı bile bulmuyo canım ayda 2 defa oluyorum çok canımı sıkıyo artık
Sağol canım sistit rahatsızlıklarım geçti çok şükür ilaç falan da kullanmadım kendiliğinden gitti artık nasıl olduysa çok çektim amaBenimde aynıydı adet gecikmem oluyordu sonra hop sistit cipro antibiyotik 2. Gün adet 3. Gün sistit yok her ay aynı şeyi yaşıyordum urinonvef gıda takviyesi var ona başladım nette 30 35 tl ilk 1 ay sabah akşam 2 defa kullandım sonraki aylarda günde 1 alıyorum 3. Ayım şükür yok artık geçenlerde almayı unuttum baktım ateş basmaya belirti vermeye başladı hemen ilacı alıp yarım litre içip uyukladım 1 saate kesti deneyin bence bu arada her ay alıyorum 30 kapsül 1 ay yetiyor ve 30 tl 1 ay için hiç bir şey
Suyami karistiricaz acabaCanım gunaydın geçmiş olsun elma sirkeli su ve nar ekşisi 2 yemek kaşığı ben hamileyim bende de vardı bunlarla çözüm buldum ınslalah seninde gecer
Aynen her şey sebep olabiliyorSağol canım sistit rahatsızlıklarım geçti çok şükür ilaç falan da kullanmadım kendiliğinden gitti artık nasıl olduysa çok çektim amakadın olmak ne zormuş hele ki evlendikten sonra sürekli hastanelik oluyordum hep bir rahatsızlık bekarken hiç böyle şeyler yoktu çok sağlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?