İdrar yolu enfeksiyonu (sistit)

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Benim sistit yine tekrarladı gece hiç uyuyamadım batma hissi ve yanmadan artık doktora bile gitmek istemiyorum çünkü yine tekrarlıyor ve zor geçiyor ne yapmalıyım arkadaşlar nasıl geçer bu Çok kötüyüm

Canım gunaydın geçmiş olsun elma sirkeli su ve nar ekşisi 2 yemek kaşığı ben hamileyim bende de vardı bunlarla çözüm buldum ınslalah seninde gecer

Bol su içmek.limonlu su içmek bende en azindan hafifletiyor.Ama tabiki doktora gitmek ilaç kullanmak en doğrusu sonuçta mevcut bir enfeksiyon varsa onu ortadan kaldırmak gerek.Toz bir ilaç var o oldukça etkili oluyordu

sürekli yaşadığınız bu durum sadece idrar yolundan kaynaklı bir mikroorganizmadan olmayabilir. iltihap rahim içinden vs de kaynaklanıyor olabilir. doktorunuzdan daha kapsamlı, başka bölümlerin de kontrol ettiği bir tarama talep edin.

Bu rahatsızlıgım için iki defa doktora gittim korunmadıgım için fitille monurol verdi antibiyotik vermedi. Sürekli tekrarlıyor dediğiniz gibi rahim içinden de olabilir detaylı baktırmak lazım

arkadaslar benimde adetime 8 gun varken idrar bittikten sonra hafif kramp tarzi agri hissetmeye basladim tam idrar bittikten sonra oldu ve yanma yok ve onun disinda gun icinde hic agrim da yok.. daha sonra peceteye kan geldi pembe renk.. 1 aksam boyle surdu ertesi gun agrida azaldi kan da bitti gibi hatta cok az..ve cok sık tuvalete gidiyorum 10 dk da bir gittigim oldu.. bu sistit olabilir mi? ya da yerlesme kanamasi? daha once sistit hic yasamadim bilmiyorum o sebeple yazdim

Geçse de çok zor geçiyor benimki 2 ayı bile bulmuyo canım ayda 2 defa oluyorum çok canımı sıkıyo artık
Benimde aynıydı adet gecikmem oluyordu sonra hop sistit cipro antibiyotik 2. Gün adet 3. Gün sistit yok her ay aynı şeyi yaşıyordum urinonvef gıda takviyesi var ona başladım nette 30 35 tl ilk 1 ay sabah akşam 2 defa kullandım sonraki aylarda günde 1 alıyorum 3. Ayım şükür yok artık geçenlerde almayı unuttum baktım ateş basmaya belirti vermeye başladı hemen ilacı alıp yarım litre içip uyukladım 1 saate kesti deneyin bence bu arada her ay alıyorum 30 kapsül 1 ay yetiyor ve 30 tl 1 ay için hiç bir şey

Sağol canım sistit rahatsızlıklarım geçti çok şükür ilaç falan da kullanmadım kendiliğinden gitti artık nasıl olduysa çok çektim amakadın olmak ne zormuş hele ki evlendikten sonra sürekli hastanelik oluyordum hep bir rahatsızlık bekarken hiç böyle şeyler yoktu çok sağlamdım

Aynen her şey sebep olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…