Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bugün aşırı derecede yoğun sarı sulu akıntı var iki ped dolacak şekilde. Ama kaşıntı koku idrar yaparken yanma filan yok. Ağrı sizi filan da yok. Sağlık ocağı bakarmi bilmiyorum bı fikri olan var mı.
Merhaba,
Ben yeni idrar yolu enfeksiyonu oldum. Belirtileri; sık idrara çıkma, idrarda yanma, kasıklarda ve özellikle sağ böbreğimde şiddetili bir ağrı vardı. Belki kişiden kişiye farklılık gösterebilir
Merhaba,
Ben yeni idrar yolu enfeksiyonu oldum. Belirtileri; sık idrara çıkma, idrarda yanma, kasıklarda ve özellikle sağ böbreğimde şiddetili bir ağrı vardı. Belki kişiden kişiye farklılık gösterebilir
Fitil filan verirler sana antibiyotik tedavisi uygularlar bnde hiç biri yok bahsettiniz gibi üç ay önce bnde de öyleydi gittim polip miyom oluşmuş aldılar operasyonla
Merhaba benimde ara ara idrar hissim idrara cıkma oluyor. Ama kasık ağrım veya idrarımda yanma vs yok. İdrarımda gayet normal şeffaf. Enfeksiyon olabilir mi