İdrar yolu enfeksiyonu mı gebelik belirtilerimi ayırt edemiyorum

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 5 gün once hamile oldugumi öğrendim ve idrar enfeksiyonu olmusum çok agrili geçti gecikmeden bi hastaneye gidin sonrasi daha ilerlemeden

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 5 gün once hamile oldugumi öğrendim ve idrar enfeksiyonu olmusum çok agrili geçti gecikmeden bi hastaneye gidin sonrasi daha ilerlemeden
Çok teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun. Belirtiler gerçekten benziyor muydu sizde de yani sizde enfeksiyon diye düşünüp gebe olduğunuzu da mı öğrendiniz

Çok teşekkür ediyorum size de geçmiş olsun. Belirtiler gerçekten benziyor muydu sizde de yani sizde enfeksiyon diye düşünüp gebe olduğunuzu da mı öğrendiniz
Hayir ben gebeligi öğrendim sonraki gün afedersjniz ama idrarımı yaparken yanma oldu bende takmadim sonrasinda kanamam basladi idrarla birlikte kanamam oldu çok ağrılı geçti çok korltum bebegimden geliyor sandim ama doktor enfeksiyon kapmissin bu bebekle birlikte ortaya çıkar dedi antibiyotik verdi cok sukur geçti lütfen sizde bi gidip baktirin bekledikce ağrı ve kanama oluyor inşallah sizde Boyle olmaz

Aaa çok teşekkür ederim gideyim bende o zaman.bebekle birlikte mi ortaya çıkıyormuş ilginç. Umarım tekrar yaşamazsınız.

Aaa çok teşekkür ederim gideyim bende o zaman.bebekle birlikte mi ortaya çıkıyormuş ilginç. Umarım tekrar yaşamazsınız.
İn İnşallah nde cok sasirmistim sevinc hüzün bir aradaydi ama Allahtan şuan iyiyim doktor bebekle ortaya cikmis dedi çünkü daha oncesinde yuzme havuzuna gidiyordum ve hep test yapariz orda gözükür du oyle bir hastalığım olsaydi bebis böyle strese soktu iste

Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Dilerim ben de tüm isteyenlerde o mutluluğu tadar

Hamilelik belirtileriniz nelerdi peki?

Bende pkoluyum ama tedavisiz oldu canim zamani var onu bekliyordur fazla düşünme takma olur inşallah bu arada benim vajina kasintim vardı daha adetim geçmemişti 1 2 gün vardı adetime bunun için hastaneye gitmiştim vajina enfeksiyonu olmuşum bide test yaptırıyım dedim belki hamileyimdir hiç bir belirti yoktu ama yaptırmak istedim kan testinde Bi baktik pozitif çıktı çok sevindik Rabbım isteyen herkese versin inşallah

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…