Gebeliğe Hazırlık Idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmaya engel mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilkenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.305
3.910
83
Kızlar Merhaba eşimle birliktelikten 10 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum bi toz verdi doktor onu kullandım geçti. Adetime 5 gün var ama bugun kahverengi bir leke geldi sizce ne demek çok heyecanlandim bir bilgisi olan varsa lutfen yazsın şimdiden teşekkürler

Devami gelmesse heycanlanirsin insallah diledigin gb olsun idrar yolu da kanama yapabiliyor

Devami gelmesse heycanlanirsin insallah diledigin gb olsun idrar yolu da kanama yapabiliyor
İnşallah ama şimdi bir daha tuvalete girdim ve yine kahverengi geldi :( insaallah adet değildir hayatımda hiç adet öncesi leke gelmediği için heyecanlandim bende direk kanama gelirdi

İnşallah ama şimdi bir daha tuvalete girdim ve yine kahverengi geldi :KK43: insaallah adet değildir hayatımda hiç adet öncesi leke gelmediği için heyecanlandim bende direk kanama gelirdi
Evet canım bende enfeksiyon geçirdiğim de tuvalette idrar sonrası pembe kan gelirdi inşallah hamilesindir kahverengi gelmedi hiç

Evet canım bende enfeksiyon geçirdiğim de tuvalette idrar sonrası pembe kan gelirdi inşallah hamilesindir kahverengi gelmedi hiç
Eger adet olacaksam da çok erken daha 5 gün var ben anlam veremedim ve cok sabırsız bir insanım yarın belli olur zaten adet olacaksam..

Hmm normalidir pek korunmayı sevmezler olsun canım ya ondada vardır bi hayır inşallah hamilesindir merak ettim yaz yinede ☺️

Back