İdrar yolu enfeksiyonu gebe kalmayı engellermi

Mh5734

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
54
12
8
İstanbul
3 senelik evlıyım eşimde idrar yolu enfeksiyonu vr bnde sureklı idrar yolu enfeksiyonu gecrdm bu gebe kalmamı engellermi acaba esimde daha yenı başladı ve aşırı derece varmş idrar yolu enfeksiyonu acaba ilişki sırasında bnada bulasrmı

Yok engel değil kuzum dışarda girdiğimiz tuvaletleri yok edemeyeceğimize göre bu enfeksiyon da her 3 kişiden 2sinde çıkıyor maalesef. Sana gelince gebelikte de enfeksiyon geçiriliyor bol su iç diyor doktor. Öyle ciddi bişey olsa ilaç falan verirdi. Benim her ay tekrarlıyor sağolsun enfeksiyon 2 senelik evliyim enfeksiyonla da evli sayılırım

Bende sureklı yasadm ilç kullandm gectı bn 3 senelik evlıyım çocugum olmuyo tum testlerımız temız cıkdı 2 defa aşılama oldum tutmadı kımyasl gebelık gecrdm 22 yasındayım zamana bırakdm ama eşimde başladı bu sefer idrar yolu enfeksiyonu erkekler de daha zor bu hastalık korkuyorum bnada bulasır dıye yada hamile kalmamı engeller dıye

Bende de kan pıhtılaşması var onun sonucunu beklıyorum testlerım ckdı ama randevu martda
Rabbim tum isteyen herkese hayırlı sağlıklı bı evlat nasp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…