idrar yolu enfeksıyonu gebe kalmaya engelmi

Ben adet olduktan sonra başlamıştım. Sabah ac karnina sogani kaynatip iciyordum. Sonralari alıştım aksam falanda icmeye baslasim. Ama her seferinde taze kaynatacaksin sogani ve ilik iceceksin. Bir buçuk ay kadar ictim ertesi ay hamile oldugumu ogrendim. Bence sakin tiksinme ve bikma devamli iç. İnşallah faydasini görürsün.

yok sevıyourum ben sogan suyunu bıekre annem ıcırmıstı allahım ınsallah banada nasıp ederr

yok sevıyourum ben sogan suyunu bıekre annem ıcırmıstı allahım ınsallah banada nasıp ederr
Amin canım. İnşallah kucagin boş kalmasin. Cok zor bişi. İnsan alt üst oluyor ama olumsuz dusunme sakın. Psikoloji de onemli hep olumlu dusun. Bende 6 7 ay sonraydi herhalde hamile kaldığımda.

benimde enfeksiyon vardı evlenmeden evlendim 5 ay korundum istediğim zaman allaha şükür hemen 1 ayda oldu bebişim enfeksiyon ilk başlarda pek bişey yapmıyo ama hamileyken sürekli sancı yapıyo ben 10 güne bir hastaneye düşüyodum onun için şansın varsa daha hamile kalmadan tedavi ol sonra hamile kal hem biyerde bi süre korunanların korunmayana oranla daha çabuk bebiş yaptını duymuştum :31:

benimde enfeksiyon vardı evlenmeden evlendim 5 ay korundum istediğim zaman allaha şükür hemen 1 ayda oldu bebişim enfeksiyon ilk başlarda pek bişey yapmıyo ama hamileyken sürekli sancı yapıyo ben 10 güne bir hastaneye düşüyodum onun için şansın varsa daha hamile kalmadan tedavi ol sonra hamile kal hem biyerde bi süre korunanların korunmayana oranla daha çabuk bebiş yaptını duymuştum :31:

Butun moralim alt ust oldu vajina ici tamamen beyazvseyler var korkuuorum doktor bitane var bi cacik olmaz ondanda

doktorunu değiştir hem canını sıkma daha erken hamilelik için ama tavsiyem hamile kalmadan tedavini ol önce hamileyken daha zor olur senin için biraz daha bekle

benimde enfeksiyon vardı evlenmeden evlendim 5 ay korundum istediğim zaman allaha şükür hemen 1 ayda oldu bebişim enfeksiyon ilk başlarda pek bişey yapmıyo ama hamileyken sürekli sancı yapıyo ben 10 güne bir hastaneye düşüyodum onun için şansın varsa daha hamile kalmadan tedavi ol sonra hamile kal hem biyerde bi süre korunanların korunmayana oranla daha çabuk bebiş yaptını duymuştum :KK31:
Bende tam tersni biliorm korunmayinca vcut yavas yavas hazirliyormus kendini hamilelge nasip bu isler ;)

Vallahi canım bende 6 aydır evliyim. hiç korunmadım. Bende çocuk istiyorum. İdrar yolları enfeksiyonum vardı. Bir de adetim düzensizdi. Hiç bir zaman düzenli olmadı. 2-3 ayda bir adet oluyordum. hatta dört buçuk ay adet görmediğim zamanlarda oldu kızlığımda. Evlenince düzelir dediler. Ama düzelmedi. Dediğim gibi 6 aylık evliyim sadece 2 kere adet oldum. Ama şimdi bir gıda takviyesi duydum. Çok araştırdım. Ama korktum almadım. Geçenlerde bir abla önerdi bir gıda takviyesini ismini sorduğumda benim araştırdığım gıda takviyesi olduğunu öğrendim. Sipariş ettim hemen. 1 hafta kullandım adet oldum. Geçen ayın 21 inde olmuştum. Bu ayın 24 ünde oldum. Galiba bu gıda takviyesi işe yarıyor. Adetimi düzene sokuyor resmen. bide adetim bitince gidip idrar testi yaptırdım doktor herhangi bir idrar yolu enfeksiyonum olduğunu söylemedi. Hatta ben nasıl olur yıllardır bende vardı dedim. Doktorum dedi ki vardıysa da geçmiş gözün aydın. o ilacı hala kullanmaya devam ediyorum. bide eksta kadın doğum doktoruma gebe kalmak istediğimi söyledim folikasit yazdı. Bakalım ikisini birlikte kullanıyorum şuan inşallah ebe kalırsam yine yazarım buraya. Ama o gıda takviyesi gerçekten işe yarıyor kendim denedim gördüm.

Back