kızlar 4 aylık evlıyım 3 aydır korunmuyorum bı turlu bebıs olmadı tamam erken aama ınsan ıster ıstemez takıyo kafasına ıkı aydır hep mıde bulantılarım oluyodu ateslenme hıcbır doktor ıdrar tetsı yamadı bugun gıttım ve dedım enfeksıyon var ıdrarımda sızce engelmı
aşırı derecede değilse değil canım bendede vardı ama kalmıştım. yinede tavsiyem tedavini gör sonra hamiş kal çünkü hamile kalınca artıyo ve çok zorluyo ilaç kullanmak zorunda kalıyosun
bgun ılac tedavısıne basladım ıltıhap olms doktor ole dedı zaten bekarkende oluyodu bnde 4aydır ılk defa yaptrdm bugun hayırlısı baakalım ılac ıcmekten bktmmmmm
Allah şifa versin.soğan kürü yap canım ilaç yerine hem daha faydalı
hanı hayyattan vazgecersın hıc umduun kalmaz ya o durumdayım üflesen ucucam nerdeyse halsızım mıdem bulanıo atesım var deliricem kurbanınız olayım su mıde bulanstsnı gecırıcek bıseyler soyleyın ada yazmadı antıbıyotık verdı
kızlar 4 aylık evlıyım 3 aydır korunmuyorum bı turlu bebıs olmadı tamam erken aama ınsan ıster ıstemez takıyo kafasına ıkı aydır hep mıde bulantılarım oluyodu ateslenme hıcbır doktor ıdrar tetsı yamadı bugun gıttım ve dedım enfeksıyon var ıdrarımda sızce engelmı
canım ewliliğin başlarında oluyo o bene nerdeyse 6 ay olacak ewleneli hala bulanıyo midem. daha doğrusu hamilelikten sonra daha çok başladı oda kürtajla sonuçlandı ama hala dewam ediyo... salatalık ya tuzlayıp peynir ekmek ye onlar biraz bastırıyo
stres yapıyosun benim gibi sende kafana takma dicem ama insanın elinde olmuyo gerçi ilk aylarda ben pek önemsemiyodum şimdi 2 sene oldubende evlendiğimden beri 3 kere acile gitttim enfeksiyon yüzünden benm birden bire belirti vermeden oluyo dahiliyeye gittim kontrol için engelmi gebeliğe diye sordum engel değil dedi ancak gebelikte kontrol altında tutulması gereken bir durum dedı
valla hep derdım hamıle arkadaslarıma mıde bulantısını abartmayın dıe hamıleden farkım kalmadı offf ınsallah hamılelıgım bole gecmezsağlıklı bişekıdle geecrrr neden kürtaj oldun canım?
amin inşallah canım hamileyken çok farklı ben hiç bişey yiyemedim eşimden evimden tiksindim bi hafta hastanede serum aldım sadece. 8 haftalıkken bebğimin kalp atışı durdu aldılar malasef
bende de enfeksiyon var bekarlığımda da vardı geçen ay doktora gittim gebe kalmayı engellemez dedi birçok arkadaşım var enfeksiyon olan hepsinin de çocuğu var enfeksiyondan kurtulmak için günde en az 2,5 lt su içmen lazım doktorum öle dedi su içtiğimzaman geçiyor bırakırsam 2 hafta ya kalmadan tekrar başlıyor en kolay çozümü su bol bol su içmeye çalış ......
Arkadasima katılıyorum. Hamile kalmak isterken benimde enfeksiyon sorunum vardı Doktor bunun temizlenmesi lazim dedi ilac fitil hic bisi kar etmedi. Ve sogan suyu cok cok iyi geldi. Ve hamile kalamaz diye raporu olan ben hamile kaldim. Sogan suyunu mutlaka denemelisin...Allah şifa versin.soğan kürü yap canım ilaç yerine hem daha faydalı
kac gun kullanmam lazım canımm nolur soyle cok ıstıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?