idrar yolu enfekiyonu

matmat11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
56
0
36
Ankara
Merhabalar 15 haftalık kız bebeğim var devamlı ağlıyor, gece uykusu iyi ama gündüzleri sürekli ağlıyor ve hep huzursuz.Dr önce reflü dedi motiliuma başladık huzursuzluğumuz aynı idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı ve antibiyotik şuruba başlayacağız bugün.Ankaradayım medicanaya incilay hanıma gidiyoruz başka doktor tavsiyesi olan varmıdır acaba, ayrıca idrar yolu enf. için neler yapabilirim

benimde kızımda aşırı huzursuzluk vardı, annem ve kayınvalidem diş çıkaracak ondan dedikleri için bende üstüne gitmedim günlerce çektik öyle sanki dağ başındayız sonunda yüksek ateşten dolayı başkent hastanesine gittik gece acile idrar yolu enfeksiyonu çıktı bizde de (çok üzüldüm bukadar zaman eziyet ettim resmen kızıma), 3 günlük iğne arkasından 10 günlük bir antibiyotik verdiler kullandık düzeldi çok şükür, şimdi çok dikkat ediyorum her sabah kalktığında, her akşam yatmadan ve kakasını her yaptığında altını yıkıyorum, ıslak mendil kullanmıyorum hiç, umarım sizinde düzelir bir an önce, kız çocuklarında kakanın özellikle sıvı halde olması idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyomuş, umarım tekarlanmaz

tabiki 3. günden sonra rahatlamaya başladı, bikaç ay sonrada kontrole götürdüm sizede tavsiye ederim tekaralama olasılığına karşı 2-3 ayda bir tahlilleri tekrarlamakta fayda var

Benim kizimda bir haftalikken basladi . Yedinci aya kadar surdu.idrar yolu enf bir hastada hastanede yattik.ilac tedavileri vs geciyor geri tekrarliyordu.ama yedinci aya kadar surekli cok ama cok agladi.simdi cikar dioye korkuyorum.hic belli olmuyor caniom ne zaman cikacagi.ne kadar dikkat etsende ouyor.sevgiler

Benim kizimda bir haftalikken basladi . Yedinci aya kadar surdu.idrar yolu enf bir hastada hastanede yattik.ilac tedavileri vs geciyor geri tekrarliyordu.ama yedinci aya kadar surekli cok ama cok agladi.simdi cikar dioye korkuyorum.hic belli olmuyor caniom ne zaman cikacagi.ne kadar dikkat etsende ouyor.sevgiler

İnşallah atlatırız Allah bütün annelerin yardımcısı olsun

Back