• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yapmadan hemen önce aşırı ağlama

Dlksam

Aşırı mide bulantısı ve kusma
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
34
9
6
31
Bebeğim 56 günlük doğduğundan beri idrarını yapmadan hemen önce aşırı derecede ağlamaya başlıyor derin uykuya bile dalsa uykusundan uyanıyor tahlillerde her şey temiz ama ben anlayamıyorum zaten çok sık yapıyor bu şekilde olunca da sürekli ağlama halinde ve uyumuyor büyüdükçe idrar sıklığı azalıyor mu benzer şeyker yaşayan ve çözüm bulanlar var mı acaba

Tahlil yapıldı mı idrar yolu enfeksiyonu olabilir geçmişolsun

ama idrar yapmadan hemen önce ağlıyor aşırı şekilde yani bez olsa taktığım gibi sürekli rahatsız olur pişik olur vs diye düşünüyprum

Çocuğunuz erkekse pipide bir darlık yapışıklık falan olabilir. Benim oğlumda hafif yapışıklık vardı sünnetten sonra çok rahatladık

Çocuğunuz erkekse pipide bir darlık yapışıklık falan olabilir. Benim oğlumda hafif yapışıklık vardı sünnetten sonra çok rahatladık
3 gün oluyor sünnet ettirdik şuan bi değişiklik yok ama inşallah dediğiniz gibi düzelir

3 gün oluyor sünnet ettirdik şuan bi değişiklik yok ama inşallah dediğiniz gibi düzelir
İnşallah düzelir, zaten illaki kontrole götürürsünüz. Ürolog mu yaptı sünneti

Bebeğim 56 günlük doğduğundan beri idrarını yapmadan hemen önce aşırı derecede ağlamaya başlıyor derin uykuya bile dalsa uykusundan uyanıyor tahlillerde her şey temiz ama ben anlayamıyorum zaten çok sık yapıyor bu şekilde olunca da sürekli ağlama halinde ve uyumuyor büyüdükçe idrar sıklığı azalıyor mu benzer şeyker yaşayan ve çözüm bulanlar var mı acaba
Bitik olabilirmi? Oda yapar zorlama

Yok tecrübeli bi sağlık çalışanı yaptı

pişik mi demek istediniz
Hayir bitik ( Sünnet derisinin penis başına yapışık olmasıdır. Normal bir durumdur, yenidoğan bebeklerin %96'sında vardır. Ancak bu yapışıklık sünnet derisinin ucundaki açıklığı daralttığı için bebeğin idrar yapmasını zorlaştırır ve enfekte olmasına neden olabilir.)

Kesinlikle ürolog yada çocuk cerrahı görmeli. Sünnet işi sıkıntı bir iş.

Back