• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar ve kan testi

annebebekvesaglik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
206
75
13
35
Kızlar selam, reglime 2 gün var dayanamadım test yaptım, ama negatif çıktı. Çok merak ediyorum. Hem çalıştığım icin hastaneye gidemiyorum hemde pandemi sebebiyle randevusuz gidilmiyor. Acilde kan verebiliyor muyuz? Bilginiz var mi? Ayrıca su an belirtiler var ama ayırt edemiyorum regl mi gebelik mi 😢 kasiklarim agriyor ama adet gibi şiddetli degil, bir gün önce şeffaf akıntım vardı.

Acilde veriliyor diye biliyorum yaptıranlar var özel hastanede bile yapılıyor.Bence bir testinizi yaptırın

Kızlar selam, reglime 2 gün var dayanamadım test yaptım, ama negatif çıktı. Çok merak ediyorum. Hem çalıştığım icin hastaneye gidemiyorum hemde pandemi sebebiyle randevusuz gidilmiyor. Acilde kan verebiliyor muyuz? Bilginiz var mi? Ayrıca su an belirtiler var ama ayırt edemiyorum regl mi gebelik mi 😢 kasiklarim agriyor ama adet gibi şiddetli degil, bir gün önce şeffaf akıntım vardı.
Gebelik ve adet belirtileri çok benzer tabiki acilde verebilirsiniz kan tahlili

Test yaptrdın mı merak ettim sonucun ne cıktı

Back
X