• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar tutma

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Selam hanimlar
Benim bir sorunum var caresi var mi bilmiyorum hastalik mi yasayan varsa yardimci olursa sevinirim

Benim korkulu ruyam disarida tuvaletimin gelmesi cok dikkat ederim ozellikle disari cikarken sivi tuketmem bu aksam isten gelirken tuvaletim geldi 1.5 saatlik yol eve kadar tutmak zorunda kaldim mecburen
Wc ye kendimi attim ama malesef yapamadim agrim var o kadar sistim ama yok olmuyor yarim saat wc de kaldim zor bela az da olsa geldi ama surekli tuvaletim varmis gibi ve agrim var

Selam hanimlar
Benim bir sorunum var caresi var mi bilmiyorum hastalik mi yasayan varsa yardimci olursa sevinirim

Benim korkulu ruyam disarida tuvaletimin gelmesi cok dikkat ederim ozellikle disari cikarken sivi tuketmem bu aksam isten gelirken tuvaletim geldi 1.5 saatlik yol eve kadar tutmak zorunda kaldim mecburen
Wc ye kendimi attim ama malesef yapamadim agrim var o kadar sistim ama yok olmuyor yarim saat wc de kaldim zor bela az da olsa geldi ama surekli tuvaletim varmis gibi ve agrim var

bende çok tutarım okadar iğrebniyorumki dışardaki tuvaletlerden mecbur tutuyorum ama çok zorda kalınca yana yana tuvalet arıyorum artık pisine temizine bakmadan o_O

Selam hanimlar

Arada bende de oluyor bu durum.
Aslında çok zararlı bir şey tutmak ama zorunda kalınca da oluyor ne yazık ki.
Muhtemelen bir müddet sonra ağrı falan kalmaz,tuvalette de sıkıntı yaşamazsınız.
En azından ben de böyle oluyor.Yine de kendinizi çok rahatsız hissediyorsanız bir doktora görünün.

bende çok tutarım okadar iğrebniyorumki dışardaki tuvaletlerden mecbur tutuyorum ama çok zorda kalınca yana yana tuvalet arıyorum artık pisine temizine bakmadan o_O

Cevremde yer olsa gozumu kaparim ama otobuste in bin cok zorladi beni

Arada bende de oluyor bu durum.
Aslında çok zararlı bir şey tutmak ama zorunda kalınca da oluyor ne yazık ki.
Muhtemelen bir müddet sonra ağrı falan kalmaz,tuvalette de sıkıntı yaşamazsınız.
En azından ben de böyle oluyor.Yine de kendinizi çok rahatsız hissediyorsanız bir doktora görünün.
Belim kopacak gibi agriyor bacaklarimda his kaybi var sanki insallah gecer

muhtemelen üşütmüşsündür
bende de var sürekli çişim var gibi :27:
ya da enfeksiyon da olabilir

Selam hanimlar

Bende iş yerinde çok sık tutarım. Yok şunu bitiriyim yok bunu bitiriyim. Halbuki çok yanlış yapıyorum. Zorunda olmadıkça tutmamak gerek tabi. Çok şiddetli ağrı yapıyor ve hiç sağlıklı değil. Dışarı çıksam anında geliyor mecburen o iğrenç tuvaletleri kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sıralar çok su içmeye başladım daha felaketim :( Yoğun iltihap vardı bende benim çok sık idrarın gelmesi de normalmiş ama artık sıkılacak dereceye gelmişti. :( Smear testi yaptırdım ben.. İlaçlar kullandım..Bu sene bir türlü iltihaptan kurtulamadım :(

Belim kopacak gibi agriyor bacaklarimda his kaybi var sanki insallah gecer

Ben tutunca bazen böbreklerime falan vuruyor ağrısı hissediyorum.
Bence biraz uzanın sakinleşin önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Üstelik o kadar bekledim az bela geldi falan demişsiniz üşütmüşsünüz galiba.

Bende iş yerinde çok sık tutarım. Yok şunu bitiriyim yok bunu bitiriyim. Halbuki çok yanlış yapıyorum. Zorunda olmadıkça tutmamak gerek tabi. Çok şiddetli ağrı yapıyor ve hiç sağlıklı değil. Dışarı çıksam anında geliyor mecburen o iğrenç tuvaletleri kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sıralar çok su içmeye başladım daha felaketim :KK43: Yoğun iltihap vardı bende benim çok sık idrarın gelmesi de normalmiş ama artık sıkılacak dereceye gelmişti. :KK43: Smear testi yaptırdım ben.. İlaçlar kullandım..Bu sene bir türlü iltihaptan kurtulamadım :KK43:
Kis aylari kabusum zaten 5 dk icinde 25 kere tuvalete gitmisligim vardir benimde ama usutunce oluyor hic boyle birsey yasamadim patliycam gercekten

Ben tutunca bazen böbreklerime falan vuruyor ağrısı hissediyorum.
Bence biraz uzanın sakinleşin önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Üstelik o kadar bekledim az bela geldi falan demişsiniz üşütmüşsünüz galiba.

Yatamiyorum canim o kadar sistim ki dokunsalar patliycam o derece belimde kopacak gibi ama gel gor wc ye kosuyorum bir iki damla o kadar o siskinlik bunun icin olmamali

Yatamiyorum canim o kadar sistim ki dokunsalar patliycam o derece belimde kopacak gibi ama gel gor wc ye kosuyorum bir iki damla o kadar o siskinlik bunun icin olmamali

Bir şeyler içersen belki yapabilirsin tuvaletini. Bende çok tutarım, 18 saat tutmuşluğum var ama böyle bi şey başıma gelmedi hiç.

Bir şeyler içersen belki yapabilirsin tuvaletini. Bende çok tutarım, 18 saat tutmuşluğum var ama böyle bi şey başıma gelmedi hiç.

Ter icinde kaldim prostat gibi yarabbim 2 lt su ictim karincalanma basladi

Selam hanimlar

Butun gun is yerinde mi tutuyorsunuz? Sakin! Kuzenim cok ciddi bobrek rahatsizligi gecirdi, sirf bu yuzden.

Ter icinde kaldim prostat gibi yarabbim 2 lt su ictim karincalanma basladi

Netten baktım şimdi, kadınlarda idrar yolu tıkanması diye arattım. İdrar yolu enfeksiyonu veya taş olabilir yazıyor. 2 litre suya rağmen çişini yapamıyorsan ihmal etme derim.

Back