Anne Grupları İdrar Testlerim Pozitif Kan Negatif

nbakn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
1
0
29
merhabalar aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏼 Regl günlerim aşırı düzensiz 2 ayda bir olduğumda oluyor , bu ay 55 gün üzerine oldum. Regl öncesi 14,21,22 Eylülde korunmasız ilişkim var. 23 Eylülde regl oldum 5 gün sürdü , 28 Eylülde tekrar korunmasız ilişkim var. 30 Eylülde akşam erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı , kan verdim 2.0 çıktı , 2 saat sonra tekrar erken g. Testi yaptım pozitif çıktı. Dayanamadım 2 Ekimde 2 adet kaset test yaptım silik çizgi çıktı . Fakat 3 Ekimde tekrar kaset test yaptım tek çizgi. Yardımcı olur musunuz gebelik durumu var mıdır yok mudur

Gebelik olabilir ama bir kadın doğuma görünmende fayda var umarım güzel sonuçlar alırsın 🫶🏻

merhaba aynı durumu yaşamıştım ancak kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı. umarım sağlıklı bir gebeliğin olur 🌸

Merhaba ayni durumu yaşamıştım bende kimyasal gebelik idi seni üzmek istemem ama bu durum genellikle kimyasal gebelik oluyor umarım değildir ve güzel haberler alırsın

Bende aynı durumu yaşıyorum bi sonraki yaptım hep test ilk testi clear Blue o bariz çıkarttı pozitif sonra başka 3 farklı test aldım 1 er gün arayla yaptım hepsi negatif sonra bi tane daha clear Blue aldım pozitif perşembe günü doktora gidicem ama kafam cok karıştı

Bende aynı durumu yaşıyorum bi sonraki yaptım hep test ilk testi clear Blue o bariz çıkarttı pozitif sonra başka 3 farklı test aldım 1 er gün arayla yaptım hepsi negatif sonra bi tane daha clear Blue aldım pozitif perşembe günü doktora gidicem ama kafam cok karıştı
Ben Clearbule testine güveniyorum bende o teste yaptım dijital olan ile hamilesin yazdin jinekoloji gittim 5 haftalık imisim kesede görünmüştü

X