idrar testleri hep negatif cikan ama hamile olan arkadaslar varmi?

Merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum benimdeadetim normalde düzenli bu iki aydır duzensiz geçen ay adetim 10 gun gecikti idrar negatif özele gidip kan idrar tahlili çektirdim oda negatifti hastaneye gittim enfeksiyonkaptigimi öğrendim ve bu ay da adetimin üstünden 11 gun geçti yani gecikti ilk defa öyle uzun gecikti inatla test yapmiyorum geçen ay 3 kere test yaptım bu ay beklicem 5 gun daha yanı demek istediğim siz siz olun umutlanmayin umutlanmak kötü kafaya takılıyor takıntı yapılıyor öyle oluncada hayal kirikligi her şey sabırla bekliez gorucez

Benim durumun aynısını yaşamışsın vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir çünkü bende geçen ay 9 gün gecikti adetim bu ay 12 gün dün test yaptım pozitif cıktı hamileyim

Kizlar insallah cevap veren olur 24-27 günde bir adet görüyorum bebek istiyoruz ama bugün 31. gün ve ben 1 haftadir adet sancisi cekiyorum kasiklarimda belimde inanilmaz bi baski var ama 8 gündür adet göremiyorum yani ama sancilarimda gecmiyo 3 gündür bütün gece adet olacakmisim gibi sancilaniyorum ama bisi yok test yapiyorum testte negatif , ovulasyon test yapiyorum ondaki ikinci cizgi koyulasiyo ben anlamadim bunu ilk defa yasiyorum kan vermedim henüz ama bu durumu yasiyan varmi ? Yani bariz adet sancisi cekiyorum ama adetim gelmiyo ogluma hamileyken hatirlamiyorim ne yasadigimi yani ilk aylarinda yani acaba hamileyken ilk haftalar böyle agrilar oluyomuydu ki ? Bi cevap verin kafayi yicem
Ovulasyondan sonra bu testler hic siliklesmedi böyleve kaldi hayatimda ne kistim oldu nede adetim gecikti güvenip doktorada gidemiyorum kan icin

Eklentiler

• 0AEBEC14-CCCC-45F0-A193-CEF48C441E3D.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 508
  • A6FF0514-FE85-4E09-AC74-AFBCAD728BBE.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 537
Merhaba hanımlar, ben geçtiğimiz ay clife macun kullandım ilk kez, ondan sonra adetimin üzerinden 9gün geçti hala olmadım. Gecikmemin 7.gününde testi negatif çıktı ben de ha oldu ha olacak diye umudumu kestim. Normalde hiç gecikmem, olması gereken günden beridir kasık ağrım hiç geçmiyor nerdeyse, acaba gidip kan mı versem şimdi negatif testle sonradan hamile çıkanları duyunca kafam karıştı?

Merhaba bende 1 ay clife kullandım normalde 23 günde bir adet olan ben 42 nci gün adet oldum o ay baya bir geçikme yaşadım yani sonuç hamile değildim o macun geciktiriyormuş adeti ilk ay diye duydum çoğu kişidede aynısı olmuş

Burda ne güzel umudlar var ya Darısı bana ve isteyen herkese inşallah

Ben 31 testin son 5 tanesini silik pozitifle öğrendim 4 hastalık hamileyim

Ben 31 testin son 5 tanesini silik pozitifle öğrendim 4 hastalık hamileyim
Canım benim de 18gün gecikti normalde düzenlidir bazen 1 2 gün gecikir. İdrar testlerim negatif çıkıyor 4gündürde göğüslerim ağrımaya başladı yarın kan testi verecem inşallah hamileyimdir bende sonradan bari öğrenseydim.

Ne güzel heyecanlariniz inşallah hamilesinizdir hepiniz, ben hayal etmeye çekinir oldum adet günüm gelmeden adet olduğumda üzülmemek için kendime teselliye başlıyorum. BhcgTesti adetim gecikmesin diye beklenen adet günü olmazsam bir kere yapıp bırakıyorum. Onu bile yapmaya elim çok zor gidiyor.

Merhaba test sonucunuz çıktı mı acaba

merhaba, ben de suan 15 gun geciktim. 3 kere idrar testi yaptim negatif cikti. regl olacagima dair de hicbir belirti yok. Konu hakkinda cok arastirdim. 22 gun icerisinde kac kere yaptiniz test, bu sure icinde baska bir belirti yasadiniz mi acaba?

merhaba, ben de suan 15 gun geciktim. 3 kere idrar testi yaptim negatif cikti. regl olacagima dair de hicbir belirti yok. Konu hakkinda cok arastirdim. 22 gun icerisinde kac kere yaptiniz test, bu sure icinde baska bir belirti yasadiniz mi acaba?
Sizn durum ne oldu acaba

Sonucunuz ne çok merak ettim bende şu an aynı durumu yaşıyorum

Canım benimde düzensiz ve bende en son 10 kasım 20 oldum ve hala adet olmadım 1 ay geçti 3 gebelim testi yaptırdım sonuc negatif ilk zamanlar bi şey aktı aha oldum dedim çok açık pembe minik bi leke gördüm zaten dahada görmedim o lekeyi ama bgn 3 damla ama ufak damlalarda kahverengi leke geldi acaba sizce hamilemiyimdir ve bu arada sende hamilemisin canım

Çok rastlanmayan bi durum, eskide kalmış soru umarım canlanır buralar tekrar:)

Merhaba ben yeniyim burda banada yardımcı olurmusunuz .
2 kere kimyasal gebelik geçirdim ikisinde adetimden önce öğrendim ve hiç geçikmem olmazdı adet günümde kanamam olurdu çok yoğun bi şekilde 10 gün boyunca değerlerimin yükselmesini bekliyorduk 2 günde bir beta hcg değerim 2 katına olmasada artıyordu en fazla 800 kadar çıkıp düşüyordu değerlerim
Şimdi ilk defa 6 gündür gecikmem oldu adet olucak gibi değilim hiç kasıklarımda arada ağrı oluyor 2 gün önce kan tahlili yaptım 3.07 çıktı doktorumu aradım 2/3 gün daha bekleyelim dedi idrarda hiç birşey çıkmadı sizce hamile olabilirmiyim geç döllenme olabilirmi bu durumda olan varmı lütfen bana yazsın kafayı yicem

Benim 5 gün gecikti bugünki idrar testim negatif kan testi bugünmü versemmm

Benim de 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı diz kan verdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…