- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
merak ettim o ay hamile mi kaldınız yani 10 gün gecikmeden sonrayok yaptirmadim aksine bende de gogus.kuculmesi. hassaslik oldu idrara testi negatif.ama 10 gecikti
Canım benim de 18gün gecikti normalde düzenlidir bazen 1 2 gün gecikir. İdrar testlerim negatif çıkıyor 4gündürde göğüslerim ağrımaya başladı yarın kan testi verecem inşallah hamileyimdir bende sonradan bari öğrenseydim.Ben 31 testin son 5 tanesini silik pozitifle öğrendim 4 hastalık hamileyim
Merhaba test sonucunuz çıktı mı acabaCanım benim de 18gün gecikti normalde düzenlidir bazen 1 2 gün gecikir. İdrar testlerim negatif çıkıyor 4gündürde göğüslerim ağrımaya başladı yarın kan testi verecem inşallah hamileyimdir bende sonradan bari öğrenseydim.
Maalesef dün yaptıracaktım test sabah adet gördümMerhaba test sonucunuz çıktı mı acaba
Sizn durum ne oldu acabamerhaba, ben de suan 15 gun geciktim. 3 kere idrar testi yaptim negatif cikti. regl olacagima dair de hicbir belirti yok. Konu hakkinda cok arastirdim. 22 gun icerisinde kac kere yaptiniz test, bu sure icinde baska bir belirti yasadiniz mi acaba?
Sonucunuz ne çok merak ettim bende şu an aynı durumu yaşıyorumCanım benim de 18gün gecikti normalde düzenlidir bazen 1 2 gün gecikir. İdrar testlerim negatif çıkıyor 4gündürde göğüslerim ağrımaya başladı yarın kan testi verecem inşallah hamileyimdir bende sonradan bari öğrenseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?