Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2 haziran regl tarihim ama piki 18-19 mayista gordum... ins ikimizde aliriz cok yakiniz tarihlerde de Yapmasamiydik acaba demiyor degilim.. hic belirtin var mi benim ovu gununden beri adet agrisi gibi agrim var alt kismimda sanki hani her an adet olcakmis gibi hissedersin ya tam olarak oyle. Iyi birsey mi kotu birsey mi bilmiyorum:/Canım ben dün dayanamadım yaptık bu laboquick gebelik testini,negatif çıktı maalesef ama daha reg tarihim 1 haziran ve 16 mayısa pik oldu ovulasyon testim 2 gğn daha bekliycem. Gebelik testini idrarını yaptığım bir kaba 5 sn daldır say içinden sonra çıkar ve kapağını yeniden tak. Güzel sonuçlar gelir inşallah ☺
Canim o zaman senin sali cars cikar tutmussa. 12.gunden erken görünmüyor çünkü.Canım ben dün dayanamadım yaptık bu laboquick gebelik testini,negatif çıktı maalesef ama daha reg tarihim 1 haziran ve 16 mayısa pik oldu ovulasyon testim 2 gğn daha bekliycem. Gebelik testini idrarını yaptığım bir kaba 5 sn daldır say içinden sonra çıkar ve kapağını yeniden tak. Güzel sonuçlar gelir inşallah
Canım kendimi çok dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum. Benim de ovu gününden beri bel ağrım ara ara kasık ağrılarım ve yumurtalıklarımda sanki sızılar oluyor. Bir de hiç geçmeyen ara ara gelen akıntılarım var. Umarım bu hissettiklerimiz meleklerimizi bize getirir. Beklemek çok zor ama biraz daha zaman gerekli galiba. Dua edelim birbirimize ve isteyen herkeseBenimde 2 haziran regl tarihim ama piki 18-19 mayista gordum... ins ikimizde aliriz cok yakiniz tarihlerde de Yapmasamiydik acaba demiyor degilim.. hic belirtin var mi benim ovu gununden beri adet agrisi gibi agrim var alt kismimda sanki hani her an adet olcakmis gibi hissedersin ya tam olarak oyle. Iyi birsey mi kotu birsey mi bilmiyorum:/
Erken gebelik testini idrara daldirip kac dk tuutmak gerekiyor Allah’in izniyle 12. Gunu oluyor cuma gunu hem kadir gunu o gunu beklemek istiyorum. Ama normal gebelik testim yok topluca laboquick erken gebelik testinden almistim nasil yapildiginida internttte hic bulamadim malesef... bilgin var mi acaba?
İnşallah tutmuştur canım, 16sında pik gördüm ve 16,17,18,19 aralıksız değerlendirdik. Bu ay da tutmazsa biraz ara vermek istiyorum artık. Psikolojimin rahatlamaya ihtiyacı var galibaCanim o zaman senin sali cars cikar tutmussa. 12.gunden erken görünmüyor çünkü.
Canım kendimi çok dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum. Benim de ovu gününden beri bel ağrım ara ara kasık ağrılarım ve yumurtalıklarımda sanki sızılar oluyor. Bir de hiç geçmeyen ara ara gelen akıntılarım var. Umarım bu hissettiklerimiz meleklerimizi bize getirir. Beklemek çok zor ama biraz daha zaman gerekli galiba. Dua edelim birbirimize ve isteyen herkese❤
İnşallah canım benim inşallah, Allah gönlümüzden geçenleri nasip eylesin inşallah.Ben de suan internetten bulabildigim dualari okuyordum herseyin hayirlisini istemek ile beraber. Sadece kendim icin degil tum umutla bekleyen herkes icin istiyorum insallah♥
Canım kendimi çok dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorum. Benim de ovu gününden beri bel ağrım ara ara kasık ağrılarım ve yumurtalıklarımda sanki sızılar oluyor. Bir de hiç geçmeyen ara ara gelen akıntılarım var. Umarım bu hissettiklerimiz meleklerimizi bize getirir. Beklemek çok zor ama biraz daha zaman gerekli galiba. Dua edelim birbirimize ve isteyen herkese❤
Canım beni belirtiler geçen ay o kadar yanılttı ki göğüs uçlarıma dokunamıyordum hiç ama sonunda regl geldi, bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yaptım ki ben hep yumurtlamayı yanlış hesaplıyormuşum bakalım inşallah bu ay tutmuştur. İnşallah herkes istediği güzel haberleri alırSizin belirtileri okuyunca biraz daha ümitlendim aynısı bende de var ovulasyon döneminden beri akıntılar bel ağrısı kasıklarıma giren kramplar oluştu kendimi çok mu dinliyorum dedim ama insan umutlanmadan da edemiyor adetime de daha 10 gün var zaman geçmiyor sanki
Canım beni belirtiler geçen ay o kadar yanılttı ki göğüs uçlarıma dokunamıyordum hiç ama sonunda regl geldi, bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yaptım ki ben hep yumurtlamayı yanlış hesaplıyormuşum bakalım inşallah bu ay tutmuştur. İnşallah herkes istediği güzel haberleri alır❤
İnşallah , Rabbim hepimizin yüzünü hayırlı haberlerle güldürsün inşallahPsikolojik olarak hazır hissettiğimizden her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz sanırım ama Allahtan umut kesilmez bu ay olmazsa ovulasyon testlerine tabiyim bende Rabbim hayırlısını versin inşallah