Gebeliğe Hazırlık Idrar testini adete kac gun kala yaptiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
Merhaba arkadaslar;

Oncelikle tummmm anne adaylarina pozitif haberler ve hamislere bebislerini saglikla kucaklarina almalarini dilerim♥️

Gebelik oncesi en buyuk heyecanlardan biri hatta o an sanirim test yapilacagi zaman. Cikacak olan sonuctan korka korka ertelenen gunler.

Bu konuya benzer cok fazla baslik olmasina ragmen tam olarak amacina ulasmis bir baslik bulamadim genelde konular sohbete donmus ya da gerilerde kalmis ben pek cevaplari bulamadim.

Sitemizin guzel hamisleri idrar testini hangi gun yaptiniz bunu yumurtlamadan sonraki 10. Gun ya da adete 5 kala gibi bir dille herkes yazsa bizler icin harika olur diye dusundum. Ornegin 6 gun kala yaptim negatifti 1 gun gectiginde pozitif olmustu gibi.

Yani kisaca ilk pozitifi hangi gunde gordunuz :anneadayı::halay:

Canım ben hiç hamile kalmadım ama araştırmalarıma bakaraktan yumurtlamadan kesin eminsen eğer 12 gün sonrası. Erken öğrenenler yumurtlama takip etmeden erken yumurtlayanlardır hemen adet peşinde geç öğrenenlerde geç yumurtlama olanlardır. Önemli olan yumurtlamayı bilmek ve 12. 13. Günü sonrası idrar testi yapmak bilmiyorsan adet gecikmesini beklemek bence 😘

Canım ben hiç hamile kalmadım ama araştırmalarıma bakaraktan yumurtlamadan kesin eminsen eğer 12 gün sonrası. Erken öğrenenler yumurtlama takip etmeden erken yumurtlayanlardır hemen adet peşinde geç öğrenenlerde geç yumurtlama olanlardır. Önemli olan yumurtlamayı bilmek ve 12. 13. Günü sonrası idrar testi yapmak bilmiyorsan adet gecikmesini beklemek bence 😘

Yumurtlamayi biliyorum bugun 9. Gunuydu erken gebelik testi denedim hic birsey cikmadi 12. Gunu tejrar denicem o zaman cok tesekkur ederim♥️

Selam kızlar. Yumurtlama takibi yapıyordum. Ateş ölçtüm ve yumurtlama testi kullandığım için tam olarak hangi gün yumurtamın çatladığını biliyorum. İlişkiden 7 gün sonra kan verdim. 0.100 çıktı. İlişkiden 9 gün sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim 20 olmuştu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah şu mübarek günde. Hemen ekliyorum görüntüsünü de. Umarım yardımcı olur. 33EB9470-769A-4C51-B068-E7B7863DECE4.jpeg 33EB9470-769A-4C51-B068-E7B7863DECE4.jpeg

9. Gün için erken diyorlar sizin maşallah hızlı ilerlemiş. Burda 10. Gün negatifi görüp 11. Gün pozitifide gördük demekki kişiden kişiye değişiyor. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde

9. Gün için erken diyorlar sizin maşallah hızlı ilerlemiş. Burda 10. Gün negatifi görüp 11. Gün pozitifide gördük demekki kişiden kişiye değişiyor. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Aslında erken değil bence önermemelerinin sebebi yumurtlama tarihini kesin olarak bilmediğimiz için. Ama benim gibi ateş ölçerek ve ovulasyon testi yaparak kesin olarak emin olursanız yumurtladığınız günün üzerinde 9 gün sayarak böyle belirgin bi pozitif elde edebilirsiniz. 😍 herkese bol pozitifler inşallah

Merhaba arkadaslar;

Oncelikle tummmm anne adaylarina pozitif haberler ve hamislere bebislerini saglikla kucaklarina almalarini dilerim♥

Gebelik oncesi en buyuk heyecanlardan biri hatta o an sanirim test yapilacagi zaman. Cikacak olan sonuctan korka korka ertelenen gunler.

Bu konuya benzer cok fazla baslik olmasina ragmen tam olarak amacina ulasmis bir baslik bulamadim genelde konular sohbete donmus ya da gerilerde kalmis ben pek cevaplari bulamadim.

Sitemizin guzel hamisleri idrar testini hangi gun yaptiniz bunu yumurtlamadan sonraki 10. Gun ya da adete 5 kala gibi bir dille herkes yazsa bizler icin harika olur diye dusundum. Ornegin 6 gun kala yaptim negatifti 1 gun gectiginde pozitif olmustu gibi.

1 gün geçtiğinde yaptım
Beyaz çizgi çıktı
Bi gün sonra pembeye doğru
Sonra daha belirgin
Ve perdeeee :)
Silik çıkma sebebi meraktan erken yapmış olmamdı

Merhaba arkadaslar;

Oncelikle tummmm anne adaylarina pozitif haberler ve hamislere bebislerini saglikla kucaklarina almalarini dilerim♥

Yumurtlamadan sonra 15. Gün beklenen adet günümde çok çok silik bi çizgi gördüm. Ama günün ilk idrarı değildi akşamdı. Kan verdiğimde 149 çıkmıştı. Yumurtlamadan 12 gün sonra 4 saat idrarını tutarak test yapabilirsin canım

Yumurtlamadan sonra 15. Gün beklenen adet günümde çok çok silik bi çizgi gördüm. Ama günün ilk idrarı değildi akşamdı. Kan verdiğimde 149 çıkmıştı. Yumurtlamadan 12 gün sonra 4 saat idrarını tutarak test yapabilirsin canım

Erken gebelik testini idrara daldirip kac dk tuutmak gerekiyor Allah’in izniyle 12. Gunu oluyor cuma gunu hem kadir gunu o gunu beklemek istiyorum. Ama normal gebelik testim yok topluca laboquick erken gebelik testinden almistim nasil yapildiginida internttte hic bulamadim malesef... bilgin var mi acaba?

Adetime 1 hafta kala yaptım negatif çıkmıştı 😒 sonrasında gebelik belirtilerim iyice ön safaya çıkınca 3 gün kala tekrar yapmıştım hafif silik çıkmıştı ama 🤰🤰🤰❤❤❤ Hamileyiiimmm ❤🤰

Harika♥️ Sagliklaaaa kucagina almak nasip olsun insallah🌸

Erken gebelik testini idrara daldirip kac dk tuutmak gerekiyor Allah’in izniyle 12. Gunu oluyor cuma gunu hem kadir gunu o gunu beklemek istiyorum. Ama normal gebelik testim yok topluca laboquick erken gebelik testinden almistim nasil yapildiginida internttte hic bulamadim malesef... bilgin var mi acaba?
Canım ben dün dayanamadım yaptık bu laboquick gebelik testini,negatif çıktı maalesef ama daha reg tarihim 1 haziran ve 16 mayısa pik oldu ovulasyon testim 2 gğn daha bekliycem. Gebelik testini idrarını yaptığım bir kaba 5 sn daldır say içinden sonra çıkar ve kapağını yeniden tak. Güzel sonuçlar gelir inşallah ☺️

X