- 31 Ocak 2022
- 38
- 5
- Konu Sahibi Buseeligamze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birşey göremedim üzgünüm.testi böyle cikip hamile olan var mı? bu test pozitif mi
Ben birşey göremedim canım kac gun var batatesti böyle cikip hamile olan var mı? bu test pozitif mi
teşekkür ederim canımBen birşey göremedim üzgünüm.
Ben birşey göremedim canım kac gun var bata
Gördüm mü görmedim mi ona bile emin olamadım kuzum sadece birinde sanki var gibi belki fotoda öyledir eminim elinde daha nettir. İnşallah vardır.
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın o zamanadet günü gelmiş ama ağrı sızı yok sadece çok çok açık pembe lekelenme gelmiş adet olmamış
Bilemiyorum canım bat ne zaman veya adetin gecikti mi ona göre değişir bu durum
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayın o zaman
Buraya da atın sonucu İnşallah bi bebişiniz vardır da biz görememişizdie tabitamam canim
inşallah canım dua eder misinizBuraya da atın sonucu İnşallah bi bebişiniz vardır da biz görememişizdie tabi
sabbah yapacak arkadaşım. senelerdir olmuyor herhangi bir problemde yok o yüzden çok sevinmiştik inşallah vardır canımheyecanlanmışsiniz ama yakinlastirarak baktım bir şey göremedim ben.
Bence eczane kapanmadan erken gebelik testi Alin, yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin.
Umarım hamilesinizdir
Adet günün geldiyse tabi belli olma ihtimali çok yüksek yarın. İnşallah güzel haberlerini alırız.
Ederiz tabiki canım benim hayırla gelsin müjden inşallahinşallah canım dua eder misiniz