İdrar testinde silik ikinci çizgi

zynpkr55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
81
13
34
arkadaşlar bu akşam test yaptım 2 tane ikisinde de silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG-20150627-WA0003.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 540
Hamilesin Hemen kan testi yaptırma değerlerin Yükselsin biraz acele etme sürekli kan verirsin

benimde adetime 3 gün var daha silik olması o yüzden sanırım pazartesi kan testi yaptırsam kanda belli olurmu acaba?

Belli olmazmi ya cizgiye bak masallah hemde silik felan degil.
hayirli olsun cicim hamissin

Cizgiler silik de degil hani bariz hamilesin kardes hayirli ugurlu olsuunn tebriklerr

çok teşekküler inşallah peki bu kasıklarda agrı olması normal mi ? bikaç gündür var o yüzden test yaptım bende

valla aksi gibi bügün esya falan taşıdık agır kaldırdım biraz kasıklarda agrı var ama kanama yok şu anda

Kizlar szce benim durumum nedir adetim bgun besinci gunu ama adetten on gunu korunduk suan yani 15 gun oldu eger hamile kaldiysam daha once yaptigim testlerde bu czgi hic belirmiyordu

Kizlar szce benim durumum nedir adetim bgun besinci gunu ama adetten on gunu korunduk suan yani 15 gun oldu eger hamile kaldiysam daha once yaptigim testlerde bu czgi hic belirmiyordu

Hamissinde ondan belirmiyordur
hayirli olsun canim kan ver derim kesinlessin

Bir kizim var 3.5 yasinda bu ikinci ama o acemilihimize geldigi icin pek anlamadk kan vermem en dgrusu ama niyetliym yani kesin bilmedgim icin aksama ogreneyim en iyisi hakkimzda hayrlisi olsun Allah saglkli bebekler saglkli hamilelkler versn hayrli dogmlar olsun i

Amin canim benim genelde ogle oluyor goruyorum ikinci kez anne olunca unutluyor sanirim tecrube felan kalmio 3.5 sene az degil.
allah kizinizi size bagislasin bahti kaderi guzel olsun insallah ikinciside hayirlisi ile gelir :)

Bir kizim var 3.5 yasinda bu ikinci ama o acemilihimize geldigi icin pek anlamadk kan vermem en dgrusu ama niyetliym yani kesin bilmedgim icin aksama ogreneyim en iyisi hakkimzda hayrlisi olsun Allah saglkli bebekler saglkli hamilelkler versn hayrli dogmlar olsun insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…