İdrar testinde silik ikinci çizgi

Tabi ben bu siteyi cozene kdr ne olur blmiyorm telden giryorm bazi mesajlae gtmedi snrada iki kere gtms kusura bkmayn artk:eek:

Benimde testim de silik cikti sonra net çıktı ama bilemiyorum yinede saat ikide kan vermeye gidicem
IMG-20150626-WA0011.jpg
IMG-20150626-WA0011.jpg

Tabi bu arada o yeşil olan ovulasyon testi ilk önce onu yapmıştım ilk defa bukadar belirgin çıktı diğerleri gebelik testi :KK66: :KK70:

Himmm anladm cnmm hayrlisi olsun insllh vardr bebisler bende aksam gdicem esimle birlkte benm czgiler tek cikiodu silikde olsa cknca merk ettm birde ilk ay kornmadk hemde adetten snra korndk yumrtlama doneminde kornuodk aslnda snra fkir degsince gecti olmasada dier aya dedk ama oldumu olmadimi bakicaz artk

Himmm anladm cnmm hayrlisi olsun insllh vardr bebisler bende aksam gdicem esimle birlkte benm czgiler tek cikiodu silikde olsa cknca merk ettm birde ilk ay kornmadk hemde adetten snra korndk yumrtlama doneminde kornuodk aslnda snra fkir degsince gecti olmasada dier aya dedk ama oldumu olmadimi bakicaz artk
olmuş ama olmasa çıkmazdı çizgi belki sen net bilmiorsun yumurtlama tarihiini :KK66: olur ya surpriz yapmiştır size ben geldim die :KK70:

Ben bunu onemsemiyorm pek cnm cnku Allah istedkten snra tarh falan hikaye onemli olan onun vermesi 28 gunde adet olurm 14. Gune vehaftaya denk gelio hesplaynca ama zaten ilk defa hespladm hemile kalma ihtmaline karsi cnku kizmdada hesap kitap yapmadn hamile kalmstm

Biz suprizlere alisigiz esimle kizimida oyle ogrendk beklenmedk bi anda bende bu sefer bu kdr cabk olcani dusunmedm ama gobegmdeki cizgi belirgnlesmis gbi sanki bu kdr cabk olur mu ki yada ilkiyle fatkli oluyo hamilelk

Ben bunu onemsemiyorm pek cnm cnku Allah istedkten snra tarh falan hikaye onemli olan onun vermesi 28 gunde adet olurm 14. Gune vehaftaya denk gelio hesplaynca ama zaten ilk defa hespladm hemile kalma ihtmaline karsi cnku kizmdada hesap kitap yapmadn hamile kalmstm
tabi canım rabbiminbiliyor orasını kanlada kesinleşsin de :)

Arkadaslar merhaba,araniza yeni katildim. Bana yardimci olun lutfen :KK43:( 12 gun gecti hala regl olmadim,dun aksam idrar testi yaptim,testi yaptiktan 10 dakika sonra ikinci cizgi cok silikte olsa cikti. Fotograf ek'te, sizce de ikinci cizgi var mi ay olucem heyecandan,umutlaniyim mi?
20150901_043940.jpg

Arkadaslar merhaba,araniza yeni katildim. Bana yardimci olun lutfen :KK43:( 12 gun gecti hala regl olmadim,dun aksam idrar testi yaptim,testi yaptiktan 10 dakika sonra ikinci cizgi cok silikte olsa cikti. Fotograf ek'te, sizce de ikinci cizgi var mi ay olucem heyecandan,umutlaniyim mi?Eki Görüntüle 1620872
Canim var gb ama cok saglikli bi test diil dagilmis gb yeni bi test yapabiliosan yarin bida tekrarla derim hayirlisi olsun insalla bebisin seninledir

Arkadaşlar ben de test yaptım biraz önce adetime 2-3 gün var sizce birşey var mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 314
Kızlar merhaba ya aslında çok heyecanlıyım. Reglm 3 gün gecikti bugün. Iki defa akşam test Yaptım, ilki çok belli olmasa da ince bir çizgi vardı bugün hala regl olamayınca dayanamadım ve bi test daha Yaptım, bu eczanede satılan 5 tl ilk testlerden. Net bir ikinci çizgi gördüm, testi akşam Yaptım bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum, bana yardımcı olur musunuz? Umutlanayım mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 228
X