Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi mi ovulasyon testi mi? Gebelikse hamilesin, ovulasyon ise yumurtlama zamanı olduğunu gösterir.Arkdaşlar merhaba,
2 defa denedik sonuç böyle adet 5-6 gün geckti. T nin koyu ve C nin silik olması neden olabilr?
Eki Görüntüle 3407012
Gebelik testiGebelik testi mi ovulasyon testi mi? Gebelikse hamilesin, ovulasyon ise yumurtlama zamanı olduğunu gösterir.
doktora ne zaman görünmemiz gerekiyor kan tahlili ile netleştirmek içinGebelik testi mi ovulasyon testi mi? Gebelikse hamilesin, ovulasyon ise yumurtlama zamanı olduğunu gösterir.
Hemen kan tahlili yaptırabilirsiniz :) doktorlar genelde 7. Haftada falan cagiriyolar bebek kalbi falan anca duyarsınız. Ama vajinal muayene ile 5. Haftada keseyi görüşünüz, 6 . Haftada kalp sesini dinlersiniz. Karından ultrason için daha geç zaman cagirirlardoktora ne zaman görünmemiz gerekiyor kan tahlili ile netleştirmek için
Teşekkür ederim. Silik çıkınca korktuk açıkçası. Testlerin yanıltma ihtimali var mıdır?Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler![]()
testin kutusunda ikisi de kahverengi gibi gösteriyordu ondan çekindik biraz birisi koyu birisi açık olunca şüphelendik açıkçası :)Bu silik mi?siz silik çizgi görmemişsiniz. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
![]()
Silik çıkan kontrol çizgisi, beta HCG değerin yeterli miktarda heralde ki koyu çıkmış. Bu aldığınız test firmasıyla alakali bir durum. Kullanim kılavuzunda aynı koyulukta ya da daha koyulukta olursa pozitif falan yazmiyor mu :)Teşekkür ederim. Silik çıkınca korktuk açıkçası. Testlerin yanıltma ihtimali var mıdır?
evet aslında yazıyor ama insanın içine bir kurt düşüyor. Testten haftalık vs öğrenme şansımız yok değil mi?Silik çıkan kontrol çizgisi, beta HCG değerin yeterli miktarda heralde ki koyu çıkmış. Bu aldığınız test firmasıyla alakali bir durum. Kullanim kılavuzunda aynı koyulukta ya da daha koyulukta olursa pozitif falan yazmiyor mu :)
Benimde dün silik gibiydi aynı hemen gidip kan verdim :) bence siz de gidinevet aslında yazıyor ama insanın içine bir kurt düşüyor. Testten haftalık vs öğrenme şansımız yok değil mi?
Malesef anca kan testinde çıkar. Adetin düzenliyse adet başlangıcından hesaplayın. Adet başlangıç tarihine göre 4 hafta,5 hafta deniliyorevet aslında yazıyor ama insanın içine bir kurt düşüyor. Testten haftalık vs öğrenme şansımız yok değil mi?
sonucunuz ne cikti?Benimde dün silik gibiydi aynı hemen gidip kan verdim :) bence siz de gidin
Adet 6. gün bugün gecikeli kan tahlili için erken midir ?Malesef anca kan testinde çıkar. Adetin düzenliyse adet başlangıcından hesaplayın. Adet başlangıç tarihine göre 4 hafta,5 hafta deniliyor
Hayır niye erken olsun insanlar adet gelmeden test yapıyor :) sizin 1 hafta geçmiş. Beta HCG baya yükselmiştir o yüzden idrar testinde daha koyu çıkıyor olabilir. Bir doktordan randevu alın bence keseye baktırın. Muhtemelen 5. Haftaya giriyorsunuzAdet 6. gün bugün gecikeli kan tahlili için erken midir ?
Dün gece 12 çıktı biraz önce bir daha verdim yeniden sonuç bekliyorum 12nin üstünde olması gerekiyormuşsonucunuz ne cikti?
Hamileliğin 5. haftası mı demek istediniz ?Hayır niye erken olsun insanlar adet gelmeden test yapıyor :) sizin 1 hafta geçmiş. Beta HCG baya yükselmiştir o yüzden idrar testinde daha koyu çıkıyor olabilir. Bir doktordan randevu alın bence keseye baktırın. Muhtemelen 5. Haftaya giriyorsunuz
Adet ne kadar gecikti ve kan tahlilinizi ne zaman yaptırdınız?Dün gece 12 çıktı biraz önce bir daha verdim yeniden sonuç bekliyorum 12nin üstünde olması gerekiyormuş
Dün adet tarihimde ve dün verdim kanı gecikmemiş sayılır aynı gün verdiğim için sonra da bugün kanı tekrarladımAdet ne kadar gecikti ve kan tahlilinizi ne zaman yaptırdınız?